Επιστρέψαμε λοιπόν από το Las Vegas την προηγούμενη Παρασκευή, ακόμη κατά το μεσημέρι με πιάνει μια μικρή υπνηλία λόγω της διαφοράς ώρας, αλλά σιγά σιγά προσαρμόζομαι στο πάτριο timezone μου.

Προφανώς δεν έχω προλάβει να γράψω όλα όσα είδα και άκουσα την εβδομάδα που πέρασα στο MIX, τα περισσότερα από τα sessions έχουν δημοσιευθεί online οπότε μη χάνετε χρόνο και μπείτε να δείτε όσα σας φαίνονται ενδιαφέροντα από τους τίτλους τους, θα προτείνω εν καιρώ και αυτά που πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάσετε, αλλά ... εν τω μεταξύ και για να πάρετε μια καλή γεύση του Silverlight, δείτε εδώ ζωντανά ένα από τα καλύτερα demos της κύριας ομιλίας ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και το source code για να αρχίσετε να παίρνετε μια ιδέα της νέας αυτής τεχνολογίας που φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει το web.

Πατήστε με το ποντίκι στην πόλη αναχώρησης, κρατήστε το πατημένο μέχρι την πόλη προορισμού, επιλέξτε το διάστημα που σας ενδιαφέρει στο ημερολόγιο, πατώντας στην αρχική ημερομηνία και κρατώντας πατημένο το ποντίκι μέχρι την ημερομηνία επιστροφής και στο κάτω μέρος πατήστε σε κάθε ένα από τα προτεινόμενα δρομολόγια για να το δείτε animated στο χάρτη !

Φυσικά θα πρέπει να εγκαταστήσετε το runtime του Silverlight, αλλά σε αυτό θα σας οδηγήσει και η ίδια η εφαρμογή την πρώτη φορά που θα την εκτελέσετε.

Περισσσότερες λεπτομέρειες εδώ :  http://blogs.msdn.com/delay/archive/2007/05/01/the-web-just-got-even-better-silverlight-announced-at-mix07.aspx