Ένα από τα 2 συμβαίνει :

  1. Ή είχαν στρατηγικά αποφασίσει να αναπτύξουν κάποιες τεχνολογίες και να τις δημοσιεύσουν μαζικά,
  2. Ή κάτι έχει αλλάξει στα κέντρα ανάπτυξης της Microsoft, με αποτέλεσμα νέα προϊόντα και τεχνολογίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ πριν φτάσουν σε ένα πολύ υψηλό στάδιο τεχνολογικής και επιχειρηματικής ωρίμανσης.

Προσωπικά πιστεύω ότι συμβαίνει το 2ο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η αντικατάσταση του B.Gates στη τεχνική ηγεσία από τον R.Ozzie. Αλλωστε αυτό φαίνεται να θέλουν και οι χρήστες με όλη αυτή την επικράτηση των Beta εκδόσεων που επικρατεί στο Web 2.0.

Είναι φανερό πάντως πως η εταιρεία έχει μπει σε ένα ρυθμό σχεδόν καθημερινών ανακοινώσεων νέων τεχνολογίων και προϊόντων. Το τελευταίο στη λίστα είναι η ανακοίνωση για το Microsoft Surface μιας νέας τεχνολογίας που θα δώσει την ευκαιρία υλοποίησης μιας εξ ολοκλήρου νέας γενιάς εφαρμογών, όπου ο χρήστης θα αλληλεπιδρά με αυτές με ένα τελείως φυσικό τρόπο.

Ρίξτε μια ματιά στο web site : http://www.microsoft.com/surface και μετά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει για το τι θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα από τα "μαγικά τραπέζια"

 

Υ.Σ. Ευχαριστώ Στέλιο, Κώστα, είσαστε πιο γρήγοροι κι από τo RSS !