Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κανονισμός λειτουργίας - οδηγίες

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 07-03-2006, 22:31. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-03-2006, 22:31 10439

    Κανονισμός λειτουργίας - οδηγίες

    Στην περιοχή αυτή μπορείτε να πραγματοποιείτε δημοσιεύσεις, ως μέλη του dotNETZone.gr, που αφορούν στα εξής:

    • Σε προσφορά υπηρεσιών (ανακοινώνοντας με λίγα λόγια τις υπηρεσίες που προσφέρετε ως εταιρία ή ελεύθερος επαγγελματίας, π.χ. υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting) ή διάθεση μιας εφαρμογής που έχετε κατασκευάσει)
    • Σε ζήτηση υπηρεσιών (οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας πλην της αναζήτησης προσωπικού, μια και υπάρχει ειδική περιοχή για το σκοπό αυτό - π.χ. αναζήτηση υπηρεσιών φιλοξενίας, συστήματος διαχείρισης mailing lists, συγκεκριμένων εφαρμογών κλπ).
      Οι υπηρεσίες που θα ζητούνται / προσφέρονται θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και όχι αόριστες. Όλες οι δημοσιεύσεις δεν θα δημοσιεύονται απευθείας, αλλά θα ακολουθούν διαδικασία έγκρισης.

    Ειδικά για τις δημοσιεύσεις που αφορούν προσφορά υπηρεσιών: Γενικού τύπου αόριστα "διαφημιστικά" μηνύματα που θα προβάλλουν μια συγκεκριμένη εταιρία ή πρόσωπο θα απορρίπτονται χωρίς ειδοποίηση. Οι δημοσιεύσεις θα πρέπει να αφορούν συγκεκριμένες υπηρεσίες και, ειδικότερα, υπηρεσίες που βασίζονται σε τεχνολογίες Microsoft ή Microsoft.NET. Στην περίπτωση ανακοίνωσης non-technology based υπηρεσιών, αυτές θα πρέπει να είναι συναφείς με το ύφος και την τεχνολογική προσέγγιση του dotNETZone.gr. Το dotNETZone.gr διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης δημοσιεύσεων που, σύμφωνα με την κρίση των συντελεστών του, δεν συνάδουν με το αντικείμενο το οποίο πραγματεύεται. (Για να το κάνουμε πιό λιανά, δεν θα δείτε να εγκρίνεται δημοσίευση που θα διαφημίζει π.χ. σκυλοτροφές εδώ Smile [:)] )

    Ειδικά για τις δημοσιεύσεις που αφορούν ζήτηση υπηρεσιών, ο εκδότης της κάθε δημοσίευσης έχει την αποκλειστική ευθύνη ενημέρωσης του dotNETZone.gr για την κάλυψη των απαιτήσεων που αναφέρονται σε αυτή. Για την ενημέρωση της κάλυψης ή οχι των απαιτήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον εκδότη η αλλαγή "κατάστασης" της δημοσίευσης από την κατάσταση "Δεν έχει επιλυθεί" στην κατάσταση "Έχει επιλυθεί". Επίσης σε οποιαδήποτε περίπτωση ο εκδότης μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον από τους Moderators του dotNETZone.gr με προσωπικό μήνυμα προκειμένου να βοηθηθεί. Και πάλι οι δημοσιεύσεις θα πρέπει να σχετίζονται με τεχνολογίες .NET.

    Το dotNETZone.gr διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης δημοσιεύσεων που δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια καθώς και το δικαίωμα απενεργοποίησης δημοσιεύσεων κατά βούληση μετά την πάροδο ικανού χρονικού διαστήματος κατά το οποίο δεν έχει προκύψει ενημέρωση από τον εκδότη της αγγελίας για την κάλυψη ή όχι των αναγραφόμενων στην αγγελία απαιτήσεων.

    Απαντήσεις στις δημοσιεύσεις επιτρέπονται από τα μέλη του dotNETZone.gr μόνο για το σκοπό παροχής διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο της δημοσίευσης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αυστηρά απαντήσεις οι οποίες θα θίγουν αρνητικά, με οποιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενο της δημοσίευσης η / και την εταιρία / πρόσωπο που δημοσίευσε την αγγελία. Οι απαντήσεις τέτοιου τύπου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

    Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί να απαντήσει θετικά σε κάποια δημοσίευση, μπορεί να το κάνει είτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που ενδεχομένως θα τη συνοδεύουν είτε με προσωπικό μήνυμα (PM) στον εκδότη της δημοσίευσης.

     

    George J.


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems