Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Βοήθεια για plugin του Eclipse

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò sigma_g. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 06-10-2009, 00:11. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-10-2009, 21:05 54248

    Βοήθεια για plugin του Eclipse

    Παιδιά καλησπέρα,
    Προσπαθώ να φτιάξω ένα plugin για το Eclipse, το οποιο θα φτιάχνει ένα view και θα έχει ένα calculator που θα κάνει τις βασικές πράξεις. Επειδή ειμαί νέος χρήστης του προγράμματος και της Java έψαξα λίγο στο Internet και βρήκα τον παρακάτω κώδικα:
     http://www.java2s.com/Code/Java/SWT-JFace-Eclipse/CalculatorbyMichaelSchmidt.htm (παραθέτω το link για να μην γράφω ολόκληρω τον κώδικα). Το θέμα είναι οτι ακόμα και Java aplication project αν κάνω, δεν  μου εμφανίζει κάν το Display. Παρακάλω αν ξέρει καποιος να μου πει τι παιζει και δεν τρέχει το προγραμμα.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  •  06-10-2009, 00:11 54251 σε απάντηση της 54248

    Απ: Βοήθεια για plugin του Eclipse

    Πέρα από το ότι το post δεν έχει τίποτε να κάνει με σχεδίαση και αρχιτεκτονική, δεν έχει να κάνει και με .NET. Μάλλον θα έπρεπε να ψάξεις σε κάποιο forum που ασχολείται με Java όπως π.χ. το http://www.jhug.gr

    Αν κρίνω πάντως από την ερώτηση σου δεν πρέπει να έχεις ψάξει αρκετά το πως δουλεύει το Eclipse ή πως φτιάχνονται plugin. Σε όποια γλώσσα και να γράφεις, σε όποιο περιβάλλον και να δουλεύεις, δεν γλυτώνεις το προσωπικό ψάξιμο και διάβασμα. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο όχι μόνο να καταλάβεις όσα παραδείγματα βρεις, δεν θα ξέρεις καν τί να ψάξεις και πως να ζητήσεις βοήθεια.


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems