Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Παρουσίαση της σειράς προϊόντων Visual Studio 2005 Express

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 30-11-2006, 23:57. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-11-2005, 22:49 6849

    Star [*] Παρουσίαση της σειράς προϊόντων Visual Studio 2005 Express

    Τι είναι οι εκδόσεις Express;
    Οι εκδόσεις Express είναι μέρος της σειράς των προϊόντων Visual Studio και SQL Server για να υποστηρίξουν μια ελαφριά, εύκολη στην χρήση, εύκολη στην εκμάθηση σειρά εργαλείων ανάπτυξης για χομπίστες, σπουδαστές και ερασιτέχνες προγραμματιστές που θέλουν να αναπτύξουν δυναμικά μεταβαλλόμενες εφαρμογές για τα Windows, Web sites, και Web services. Η σειρά των προϊόντων Express αποτελείται από τα κάτωθι:

    • Το Visual Web Developer 2005 Express Edition, ένα απλό ελαφρύ εργαλείο για την δημιουργία δυναμικών Web sites καθώς και Web services
    • Το Visual Basic 2005 Express Edition, το Visual C# 2005 Express Edition, το Visual C++ 2005 Express Edition, και το Visual J# 2005 Express Edition, προγραμματιστικά εργαλεία που απευθύνονται σε σπουδαστές και ερασιτέχνες που επιθυμούν να μάθουν τις βασικές αρχές προγραμματισμού στα Windows
    • Το SQL Server 2005 Express Edition, μια βάση δεδομένων για την δημιουργία εφαρμογών που οδηγούν από δεδομένα

    Τι μπορεί να κάνει κάποιος με τις Εκδόσεις Express;

    • Μπορεί να μάθει πώς να προγραμματίζει μέσα από ένα εύκολο στην εκμάθηση περιβάλλον με ενσωματωμένο περιεχόμενο βοήθειας και παραδείγματα.
    • Μπορεί να δημιουργήσει απλές και χρήσιμες εφαρμογές όπως, διαχείριση του σπιτιού του μέσω X10, προγραμματισμό ενός LCD panel ή μίας συσκευής GPS,  πλοήγηση και αναπαραγωγή μουσικής από την μουσική βιβλιοθήκη του Windows Media Player, ή να μάθει πώς να φτιάξει το πρώτο του DirectX παιχνίδι.
    • Να μπορέσει να αξιολογήσει το.NET Framework για ανάπτυξη εφαρμογών Windows και Web.

    Μπορεί να γίνει χρήση των προϊόντων της σειράς Express για εμπορική χρήση;
    Ναι, δεν υπάρχουν περιορισμοί την άδεια χρήσης για εφαρμογές που έχουν αναπτυχτεί με τα προϊόντα των εκδόσεων Express.

    Πόσο κοστίζουν τα προϊόντα Express;
    Ανακοινώθηκε από την εταιρεία ότι υπάρχει μια προσφορά για τη σειρά Visual Studio Express – για τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίες των προϊόντων μετά την διάθεσή τους την 7η Νοεμβρίου 2005, οι πελάτης θα μπορούν να επισκέπτονται το MSDN και να κατεβάζουν το προσωπικό τους αντίγραφο δωρεάν!**

    Να σημειωθεί ότι ο SQL Server 2005 Express Edition διατίθεται επίσης δωρεάν. Η δωρεάν διάθεση του SQL Server Express δεν έχει διάρκεια μόνο για τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του, όπως στην σειρά των προϊόντων Visual Studio Express.

    [**Υπάρχει πρόθεση για την διάθεση μη-αγγλόφωνων εκδόσεων των προϊόντων της σειράς Express, σε χρονική περίοδο 2-3 μηνών μετά από την διάθεση της αγγλόφωνης έκδοσης την 7η Νοεμβρίου. Η ίδια προσφορά θα ισχύει και για αυτά τα προϊόντα, και θα μείνει σε ισχύ για τον πρώτο χρόνο μετά την δική τους ημερομηνία διάθεσης.]

    Visual Studio Express Web site

    Διαβάστε περισσότερα: Frequently Asked Questions for Visual Studio Express Edition

     

    George J.

     

     


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  08-11-2005, 09:07 6865 σε απάντηση της 6849

    Απ: Παρουσίαση της σειράς προϊόντων Visual Studio 2005 Express

    Απο ο,τι είδα στο comparison (αν εξαιρέσεις τον class designer), τα express μπορούν να σταθούν πολύ καλά για χρήση από μεμονωμένους προγραμματιστές οι οποίοι επιθυμούν να φτιάξουν μικρές εφαρμογές κατά παραγγελία για εμπορική χρήση.

    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
  •  08-11-2005, 11:13 6877 σε απάντηση της 6865

    Απ: Παρουσίαση της σειράς προϊόντων Visual Studio 2005 Express

     cap wrote:
    Απο ο,τι είδα στο comparison (αν εξαιρέσεις τον class designer), τα express μπορούν να σταθούν πολύ καλά για χρήση από μεμονωμένους προγραμματιστές οι οποίοι επιθυμούν να φτιάξουν μικρές εφαρμογές κατά παραγγελία για εμπορική χρήση.

    Οπως ειπα και στο thread "Πως να φάτε μερικά χιλιάρικα το χρόνο γράφοντας μια open source εφαρμογή", εγω χρησιμοπουσα τη beta της C# express για αρκετο καιρο και για ενα σχετικα μεγαλο project. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και πραγματικα δεν μου ελειψε κατι απο την πιο ακριβη εκδοση που εχουμε εδω.

    Το ολο θεμα με τα express editions ειναι ενα τρυκ της microsoft, ενα τρυκ που εμας τουλαχιστον μας ωφελει παρα μα παρα πολυ. H αναγκη που ειχε, εχει και θα εχει ειναι να προσελκυει κοσμο στα windows. Το να προσφερει δωρεαν developing tools κανει ακομα πιο attractive το windows programming. Ετσι, δινει στην αγορα πραγματικα first class προιοντα δωρεαν με το wrapper "για φοιτητες, χομπιστες" κτλ μη κινδυνευοντας ετσι να κατηγορηθει για αθεμιτο ανταγωνισμο, ενισχυοντας ουσιαστικα τα windows.

    Και το κυριοτερο: ΔΕΝ σε εμποδειζει να πουλησεις αυτο που θα φτιαξεις με τα express editions, οπως π.χ. εκανε παλιοτερα η Borland οταν ειχε βγαλει το C# Builder Personal δωρεαν αλλα σου απαγορευε να πουλησεις οτιδηποτε εφτιαχνες με αυτο.

    Για μενα ειναι κινηση με τα express ειναι κινηση ματ, ειδικα η απεναντι οχθη (Java) νομιζω οτι θα το νοιωσει πολυ συντομα.


    Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  30-11-2006, 23:05 21483 σε απάντηση της 6877

    Απ: Παρουσίαση της σειράς προϊόντων Visual Studio 2005 Express

    Γνωρίζω οτι το θέμα είναι πολύ παλιό αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον SQL Server Express για εμπορική χρήση?
  •  30-11-2006, 23:57 21484 σε απάντηση της 21483

    Απ: Παρουσίαση της σειράς προϊόντων Visual Studio 2005 Express

    Ναι, μπορείς. Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει τους περιορισμούς της express έκδοσης:

    http://www.teratrax.com/articles/sql_server_2005_express.html
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

    Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems