Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Από live server σε localhost

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kogos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος anthou στις 19-04-2014, 16:44. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-03-2014, 08:11 75181

    Από live server σε localhost

    Καλημέρα σας... θέλω να ρωτήσω κάτι που το περιμένω πως θα είναι εξαιρετικά απλή η λύση του, αλλά για κάποιο λόγο έχω μπλεχτεί.

    Έχω ένα site δικό μου φτιαγμένο, όχι από εμένα αλλά από άλλο προγραμματιστή πριν από 5 περίπου χρόνια σε asp, ο οποίος όμως έχει φύγει στο εξωτερικό και δεν έχω κανένα τρόπο επικοινωνίας μαζί του. Εγώ ποτέ μου δεν είχα καμία σχέση με asp ή οτιδήποτε σχετικό, εκτός από κάποια μικρά βήμματα σε VB6 παλαιότερα, καθώς πάντα προτιμούσα άλλες γλώσσες. Έχω κωδικούς ftp account και για το control panel. 

    Προσπαθώ λοιπόν να κατεβάσω όλο το site τοπικά και να το βλέπω από local machine όπως όταν είναι live. Έχω win7 και έχω βάλει IIS, στο οποίο βλέπω μια χαρά το demo site του IIS. Επίσης, στον ίδιο υπολογιστή έχω και Visual Studio 2010 (το αναφέρω σαν πληροφορία γιατί μπορεί να χρειάζεται). Το site κάνει χρήση και μιας βάσης δεδομένων, η οποία βρίσκεται σε ένα folder, το οποίο κι έχω κατεβάσει μαζί με όλα τα αρχεία του site. Προσπάθησα λοιπόν να κλωνοποιήσω το site σε locaλ machine, αντιγράφωντας όλο το site και δηλώνοντάς το σε IIS, αλλά δεν μπορώ να δω πως θα ενώσω τη βάση δεδομένων... επομένως λαμβάνωτο σφάλμα: "An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator."

     Η επόμενη προσπάθεια που έκανα είναι με Visual Studio 2010, όπου έκανα ένα νέο website, συνδέθηκα με ftp και κατέβασα όλα τα αρχεία στο local machine, μετά έκανα data connection τη βάση που έχω στο folder που κατέβασα (με test connection βλέπει πως η σύνδεση είναι μια χαρά), και προσπάθησα να δω την σελίδα από

    Αρχικά, λαμβάνω αμέσως το σφάλμα: "ASP.NET 4.0 has not been registered on the web server. You need to manually configure your web server for ASP.NET 4.0 in order for your site to run correctly." πριν ακόμα κάνω debuggin (F5).

    Αν δοκιμάσω debuggin για να δω το site, εμφανίζει μήνυμα "Unable to start debugging" και αναγκαστηκά προσπαθώ να δω το site με"start without debuggin (ctrl+F5) το οποίο μου δίνει πάλι: "An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator."

    Όλα τα παραπάνω τα κάνω ως administrator του υπολογιστή. 

    Θεωρώ πως το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα με τη βάση δεδομένων και τη σύνδεσή της. Δεν έχω πρόσβαση σε IIS Manager στον live server, ώστε να δω ρυθμίσεις IIS...

     Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρω

  •  19-04-2014, 16:44 75231 σε απάντηση της 75181

    Απ: Από live server σε localhost

    Νομίζω ότι θα πρέπει να δεις :

    To connectionstring που είναι στο web.config  το έχεις διορθώσει ώστε να βλέπει την τοπική βάση ;

    τι είδους βάση χρησιμοποιείς ;

    Το local site έχει το ίδιο όνομα με το site που είναι στο web ;

    τι δικαιώματα έχεις στον folder δημιούργησες  ;

     

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems