Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Visual Studio "14" CTP

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 04-06-2014, 22:15. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-06-2014, 22:15 75457

    Visual Studio "14" CTP

    Πριν καθίσει η σκόνη από την κυκλοφορία της έκδοσης του Visual Studio 2013 Update 2, και της Visual Studio 2013 Update 3 CTP1, η Microsoft έκανε διαθέσιμη μια πρώτη έκδοση (Community Technology Preview) της επόμενης έκδοσης του Visual Studio, με την κωδική ονομασία Visual Studio "14". Αυτή η πρώιμη έκδοση και επικεντρώνεται στη δυνατότητα ανάδρασης και δοκιμών από την κοινότητα του Visual Studio. Το Visual Studio "14", θα είναι πιθανότατα διαθέσιμο κάποια στιγμή το 2015, με μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση προεπισκόπησης και την τελική ονομασία του προϊόντος διαθέσιμα αργότερα αυτό το έτος. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πολύ πρώιμη έκδοση, μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε περιβάλλοντα δοκιμής, χωρίς προηγούμενες εκδόσεις του Visual Studio.

    Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά και γνωστά θέματα της πρώτης έκδοσης του Visual Studio "14" CTP, και επίσης να την κατεβάσετε σήμερα.

    Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 μηνών, η Microsoft έχει ανακοινώσει πολλές καινούργιες συναρπαστικές τεχνολογίες που θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος του Visual Studio "14" - συμπεριλαμβανομένου του της πλατφόρμας NET compiler "Roslyn", το ASP.NET vNext και τα εργαλεία για το Apache Cordova. Το Visual Studio "14" CTP 1 περιλαμβάνει μερικά από αυτά τα εργαλεία, καθώς και πολλές επιπλέον βελτιώσεις σε όλο το Visual Studio, συμπεριλαμβανομένου ενός early look σε μερικά νέα υποστήριξης της C++ 11, που θα αποτελέσει μέρος του Visual Studio "14".

    Διαβάστε περισσότερα:  Visual Studio "14" CTP, Visual Studio "14" CTP release notes, Developer Tools Blogs

     

    George J. 


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems