Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Η Microsoft εξαγοράζει την SyntaxTree

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 03-07-2014, 10:05. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-07-2014, 10:05 75525

    Η Microsoft εξαγοράζει την SyntaxTree

    Από το weblog του S. Somasegar, η Microsoft ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την SyntaxTree, και οι προγραμματιστές του plugin UnityVS θα ενσωματωθούν στην ομάδα ανάπτυξης του Visual Studio.

    H SyntaxTree είναι η δημιουργός του UnityVS, ενός plugin που επιτρέπει σε δημιουργούς παιχνιδιών που βασίζονται στο Unity3D, να επωφεληθούν από την παραγωγικότητα του Visual Studio, να γράψουν κώδικα και να κάνουν debug τα παιχνίδια που δημιουργούν μέσα από το γνωστό περιβάλλον ανάπτυξης. Ακόμα και σήμερα, πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ανάπτυξη παιχνιδιών βασίζονται στο Visual Studio και το plugin UnityVS για την ανάπτυξη παιχνιδιών που βασίζονται στο Unity3D.

    Με την εξαγορά αυτή, η Microsoft θα έχει την ευκαιρία να ενσωματώσει την υποστήριξη για το Unity3D ακόμη πιο βαθιά στο Visual Studio, και θα συνεχίσει να προωθεί την υποστήριξη του Visual Studio για προγραμματιστές παιχνιδιών. Η Microsoft θα καταστήσει επίσης το υπάρχον UnityVS plugin διαθέσιμο για download site δωρεάν, σύντομα.

     

    George J. 


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems