Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Service (πλεον) Studio

Χμμμ...πολυς καιρος να γραψω κατι εδω. Τελικα τα newsgroups μου τρωνε περισσοτερο χρονο απ'οσο νομιζα...

Αρκετα πραγματα ολοκληρωθηκαν σε αυτο το project, το κυριοτερο ομως ειναι οτι εχει δοθει στους ανθρωπους που ασχολουνται με SMS ετσι ωστε να αρχισουν να φτιαχνουν με αυτο sms υπηρειες. Το software πλεον καλειται "Service Studio" μιας και μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα εκτος βεβαια απο SMS Services. Εχω προσθεσει και αλλα units, εχω ολοκληρωσει τον IDE και πλεον ο IDE και το Runtime τρεχουν το ιδιο runtime module. Στον IDE μαλιστα, βλεπεις και τα trace messages οπως και τη φαση του "compiling" σε output window οπως το Visual Studio.

Η μεγαλυτερη (και πιο δυσκολη...) προσθηκη που εκανα, ηταν να μπορει ενα Service να καλει ενα αλλο...Χαλαλι τα ξενυχτια και τον κοπο, βγηκε κατι που μας αρεσει εδω παρα πολυ! Πλεον στη διαδικασια του "compiling" το software ειναι ικανο να διακρινει τα calls και να φτιαχνει αντιστοιχα stack frames με τις μεταβλητες που ο χρηστης εχει δωσει οταν εφτιαξε το service (υποστηριζονται οι τυποι: object, string, int, double, bool, datetime). Επισης υποστηριζονται και out parameters στην περιπτωση που απλα θελεις να παρεις πισω κατι στο passed variable. To Runtime μου ειναι εκεινο που ειναι υπευθυνο για το execution flow αναλογα με το που βλεπει οτι υπαρχουν stack frames και φυσικα με τη σωστη αναθεση των τιμων των μεταβλητων.

Ετσι, τα παιδια που ασχολουνται με αυτα, μπορουν να δημιουργουν libraries και απλα να τα καλουν με παραμετρους απο αλλα services που φτιαχνουν,

Σε λιγο καιρο θα δειξει και τον βαθμο ωριμοτητας του, και του IDE αλλα και του Runtime...

Έχουν δημοσιευτεί Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006 5:34 μμ από το μέλος objectref

Σχόλια:

Χωρίς Σχόλια
Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη νέων σχολίων