Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

Τα anti-spam μου

Εδώ και πάρα πολύ καιρό χρησιμοποιώ anti-spam. Η διεύθυνση του e-mail μου είναι ίδια και απαράλλαχτη εδώ και 6 χρόνια η μία, πάνω από 10 η άλλη. Και οι δύο δημοσιευμένες χύμα στο web από τη στιγμή της δημιουργίας στους. Η μία επειδή είναι επαγγελματική, η άλλη επειδή είναι βλαμμένος ο provider.

Κάθε φορά λοιπόν που τα spam στο mailbox μου αυξάνονται, χώνω από πίσω άλλο ένα anti-spam....

Η αλυσίδα μέχρι τώρα έχει ως εξής:

  1. Anti-spam στον mail server (ένα merak με ένα πολύ light anti-spam στο ένα account, ένα καλούτσικο anti-spam στον βλαμμένο provider)
  2. Από τον merak παίρνει το spam interceptor που κόβει το 90%
  3. Μόλις κατεβούν στο mail-box αναλαμβάνει δράση το inboxer

Μέχρι στιγμής ο συνδυασμός έχει αποδειχθεί πού καλός. Φτάνουν στα μάτια μου μόλις 3-4 spam την ημέρα από 1000 πάνω κάτω e-mails που περνάνε από το πρώτο βήμα.

Το spam interceptor είναι πολύ καλό, ούτε που χρειάζεται να το τσεκάρω, το εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχω συνδρομή εκεί περίπου 1,5 χρόνο.

Το inboxer το έχω περίπου 3 μήνες, κόβει τα περισσότερα από όσα αφήνει το spam interceptor αλλά πρέπει να ρίχνω και μια ματιά στα περίπου 10 e-mails ανά ημέρα που κρατάει στα ντεμί, γιατί που και που κάνει και κάνα λάθος.

Links:

Spam Interceptor: http://si20.com/?ref=163 (στους 30 που θα κάνουν click σε αυτό το link και θα γραφτούν, εγώ παίρνω ένα μήνα δωρεάν :-)

Inboxer: http://www.inboxer.com/

 

Έχουν δημοσιευτεί Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2005 9:19 πμ από το μέλος Χρήστος Γεωργακόπουλος
Δημοσίευση στην κατηγορία:

Σχόλια:

Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη