image Εχω εμπιστοσύνη στο φίλο μου το Γιώργο. Τρώει συχνά έξω και το πιο σημαντικό, τον νοιάζει τι θα φάει.

Αλλά χτες νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του, όταν με πήγε στο ΑΝΕΤΟΝ, ένα απίστευτα συμπαθητικό μαγαζί στο Μαρούσι που από ότι μου είπε λειτουργεί αρκετό καιρό τώρα διατηρώντας την ίδια ποιότητα.

Θα αφήσω τις επίσημες gourmet κριτικές σε αυτούς που ξέρουν να τις κάνουν και θα περιοριστώ στη δική μου ερασιτεχνική οπτική και εμπειρία. Φανταστείτε λοιπόν ένα τελείως "wallpaper" χώρο, βγαλμένο από κάποια αγαπημένη ελληνική ταινία των 70s - αφού νόμιζα ότι όπου να΄ναι θα ξεπροβάλλει ο Κωνσταντάρας - με μεγάλα φωτιστικά μπάλες να κατεβαίνουν από τοξοτά μπράτσα πάνω από τα τραπέζια ενώ το βοηθητικό έπιπλο που φιλοξενούσε τους καταλόγους και τα σουπλά παρέπεμπε σε εκείνους τους χαμηλούς λεπτοκαμωμένους μπουφέδες με τα μυτερά ποδαράκια που φιλοξενούσαν τότε τα ποτά ή ακόμη και το πικάπ.

Θυμίζοντας εστιατόρια που συναντάς στο εξωτερικό και αναρωτιέσαι : μα γιατί δεν υπάρχουν τέτοια στην Ελλάδα, έφαγα καταπληκτικά, απλές γεύσεις - με όχι τόσο απλές περιγραφές, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς :-), το service των παιδιών αξιοζήλευτο και οι τιμές απόλυτα λογικές. Περιττό να σας πω ότι δεν πρέπει να διανοηθείτε να πάτε χωρίς κράτηση γιατί το μαγαζί ήταν γεμάτο, καθημερινή εν μέσω καλοκαιριού.

Είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι υπάρχει χώρος και κοινό για επιτυχημένες προσπάθειες με γούστο, μεράκι και άποψη και νομίζω ότι αξίζει να τα μοιραζόμαστε όταν τα συναντάμε. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο σκοπός του social networking και των social recommendations ?

- Δείτε εδώ Μετάβαση στο DriveMe.gr πως θα πάτε, δεν είναι άλλωστε και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο

- Web site τους δε βρήκα. Γιατί ? :-(