Ξεκίνησε, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή.

Απλά, σαν μια ιδέα.

Ηταν άνοιξη και τα πουλάκια κελαηδούσαν χαρωπά, τα φυτά άνθιζαν ... ουπς wrong path.

Είχε περάσει μια χρονιά στην οποία μίλαγα για τα Gadgets, πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι να βλέπεις στην άκρη της οθόνης σου σ' ένα όμορφο χρωματιστό πλαίσιο τα τελευταία νέα, τη μνήμη που σου τρώει εκείνο το καταπληκτικό παιχνιδάκι που μόλις εγκατέστησες, ή ποιες ταινίες έχεις χάσει προσπαθώντας να λύσεις εκείνο το καταραμένο bug, 

είχαμε μιλήσει πως μπορείς να φτιάξεις ένα από δαύτα στα DevDays που διοργανώνουμε κατά καιρούς στη Microsoft, οπότε είπα ήρθε ο καιρός να τρέξουμε κι ένα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για Gadgets.

headerSmall

Τι ήταν να το πω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δουλειά θέλει κάτι τέτοιο. Πόσες φορές πρέπει να δεις το περιεχόμενο του site για να βρεις εκείνα να μικρά-μικρά τυπογραφικά λάθη που τρυπώνουν εδώ κι εκεί, πόσα emails να ανταλλάξεις για να οριστικοποιήσεις τις φωτογραφίες που θα μπούν και πόσα πράγματα πρέπει να σκεφτείς για τις ημερομηνίες που θα γίνει.

Αλλά δεν είμαστε εδώ γι΄αυτό.

green stop light - traffic signal Είμαστε εδώ για να κυρήξουμε επίσημα και με τη συνεργασία του περιοδικού PC WORLD την έναρξη του Ελληνικού Διαγωνισμού για την κατασκευή Windows Vista και Windows Live Gadgets.

Υπάρχουν δώρα και για τους κατασκευαστές αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ !!! και για εκείνους που θα αποφασίσουν ποια Gadgets είναι τα καλύτερα.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο site του διαγωνισμού : www.gadgetcompetition.grTraffic signal - Green Stop light

Κατεβάστε οδηγίες, παραδείγματα και κατασκευάστε Gadgets που μεταφέρουν το περιεχόμενο του ελληνικού Internet, δεδομένα από άλλες εφαρμογές ή ακόμη πληροφορίες του υπολογιστή σας, με όσο το δυνατόν πιο όμορφο και πρακτικό τρόπο στο Vista desktop σας ή στο Windows Live.

Και φυσικά θα τα ξαναπούμε σχετικά.