Έχουν δημοσιευτεί Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 6:59 μμ από το μέλος PALLADIN

F# is out there

Εδώ και πολλά χρονια ονειρευόμουν την μέρα που κάποια απόγονος της ML θα καταφέρει να σπάσει τα ακαδημαϊκά δεσμά της και να αποκτήσει μια ευρύτερη πιο γενική αντιμετώπιση.

Το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα (υπό μια έννοια)!!! 
Η F# είναι πλέον γεγονός και βρίσκεται εγκατεστημένη με κάθε VS 2010.
Ήδη στην εταιρία μου, κλείνουμε μια εβδομάδα λειτουργίας ενός απαιτητικού production server που τρέχει mission critical components γραμμένα σε F#.

Όσοι φίλοι αισθάνονται ότι πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα "{};++", τότε μπορούν να δώσουν μια ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό. 
Μετά από ένα σημείο θα αρχίσουν να βλέπουν τον κώδικα με άλλα μάτια... Σαν τον Neo στο τέλος του πρώτου Matrix Geeked.

Resources:
Use case:

Lectures: (Όσοι φίλοι παρακολουθήσουν τα μαθήματα και έχουν ερωτήσεις - απορίες, μπορούν να μου στείλουν ένα μήνυμα και θα είναι πραγματικά χαρά μου να βοηθήσω)
Share


Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

 

pg έγραψε:

Πολύ ωραία βιντεάκια.

Αν και είχα παίξει λίγο με την F# προτιμούσα την Haskell. Άλλαξα αποψη όμως όταν στο βίντεο ο Don Syme είπε ότι βλέπει την F# σαν μια Python με τύπους.

Έχει είδα το φως :)

Ιουνίου 27, 2010 5:54 μμ

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

(απαιτούμενο)
απαιτούμενο
προαιρετικό
απαιτούμενο
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image