Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κανονισμοί λειτουργίας

Περιεχόμενα

α) Προσωπικά Δεδομένα

β) Διακριτικό όνομα και εικόνα

γ) Σύνταξη δημοσιεύσεων

δ) Υποβολή δημοσιεύσεων

ε) Συμπεριφορά / Δεοντολογία

στ) Νομικά Θέματα

Α. Προσωπικά δεδομένα

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από το dotNETZone.gr (για παράδειγμα, user id, κωδικός πρόσβασης, email διεύθυνση, ip address κλπ) μένουν στο dotNETZone.gr. Δε θα πουλήσουμε ούτε θα δημοσιεύσουμε ποτέ το email σας, αν εσείς δεν έχετε επιλέξει να φαίνεται στο προφίλ σας. Εσείς ελέγχετε τι θα φαίνεται στους άλλους χρήστες και τι όχι. Συνεπώς, δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι μετά την εγγραφή σας στο dotNETZone.gr θα αρχίσετε να δέχεστε περίεργα email για να αγοράσετε ασφάλειες, κατσαρολικά, κρέμες, πλοία, web hosting και μεταχειρισμένες γλυκοπατάτες φούρνου.

Αν όμως δημοσιεύσετε εσείς οι ίδιοι το email σας σε κάποια δημοσίευση ή απάντηση δημοσίευσης ή επιλέξετε από το προφίλ σας να φαίνεται στα υπόλοιπα μέλη, εμείς νίπτουμε τας χείρας μας και "ουδεμία ευθύνη φέρομεν" για το πόσα προϊόντα που δε χρειάζεστε ενδέχεται να κληθείτε να αγοράσετε. Το ίδιο φυσικά ισχύει για το τηλέφωνό σας καθώς και για οποιαδήποτε άλλα προσωπικά σας στοιχεία που με δική σας πρωτοβουλία δημοσιεύετε. Μην μας ζητήσετε τα ρέστα αν βγάλετε φάτσα μόστρα όλα σας τα στοιχεία επικοινωνίας και μετά απορείτε ποιοι είναι αυτοί που σας παίρνουν και σας λένε ότι κερδίσατε σε τυχαία κλήρωση ένα σετ απόφραξης σωληνώσεων και ένα αυτοκίνητο (υποχρεωτική η αγορά του αυτοκινήτου για τη δωρεάν προσφορά του σετ απόφραξης), εντάξει;

Εξυπακούεται ότι αν τυχόν δημοσιεύσετε προσωπικά δεδομένα τρίτων χωρίς την άδειά τους (τηλέφωνα, διευθύνσεις, ονόματα, το αγαπημένο τους σήριαλ κλπ) έχουμε κάθε δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση) να σας δώσουμε μια "ώθηση εξόδου" (η κοινώς κλωτσά - με παχύ το "σ") ώστε να πάτε να προσγειωθείτε παραδίπλα. Στην επίσημη Ελληνική ορολογία, αυτό ονομάζεται BAN (μπαν). Αν το πράγμα αποκτήσει νομικές προεκτάσεις, διατηρούμε φυσικά το δικαίωμα να δώσουμε τα στοιχεία του μέλους που προέβη σε μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση στοιχείων τρίτων στην αστυνομία, τη χωροφυλακή, την τροχαία, τον εισαγγελέα, το FBI, τη CIA και οποιονδήποτε άλλο έχει λόγο να τα ζητήσει για να του κάνει ένα δικαστήριο τόοοοσο (με το συμπάθιο). Α, και φυσικά έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε το ή τα επίμαχο μήνυμα ή μηνύματα. (Πρέπει να βρεθεί μια ορολογία που δε θα έχει ενικό - πληθυντικό, δεν είναι κουραστικό όλο αυτό; )

Τέλος, αν για κάποιο λόγο (που δεν μπορούμε να φανταστούμε, εκτός αν είδατε κάποιον moderator από κοντά και τρομάξατε) αποφασίσετε ότι δε θέλετε πλέον να είστε μέλη του dotNETZone.gr, μπορείτε εύκολα να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα στον Administrator.


  επάνω

Β. Διακριτικό όνομα και εικόνα (userid και avatar)

Επιλέξτε σωστά το διακριτικό (user id) σας για μην κριθείτε με μη σαγηνευτικά για το άτομό σας σχόλια! Αυτό σας χαρακτηρίζει στα forums. Αν χρησιμοποιήσετε user ids που περιέχουν (ή υπονοούν) άσεμνες, υβριστικές, προσβλητικές προς άλλα μέλη ή τρίτους λέξεις, εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα, μαύρο φίδι που σας έφαγε. Κοινώς, απαγορεύεται να φτιάξετε user id που να υποπίπτουν σε μία ή παραπάνω από τις προαναφερθείσες κατηγορίες.

Σε περίπτωση που το διακριτικό ενός χρήστη αποτελεί (ή ομοιάζει με) επωνυμία εταιρίας ή γενικότερα νομικού προσώπου του Ελληνικού ή διεθνούς χώρου, το dotNETZone.gr δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης αυτός εμφανίζεται ψευδώς ή αυτοβούλως ως εκπρόσωπος του συγκεκριμένου νομικού προσώπου. Για τις ενέργειες ή τις παραλείψεις του χρήστη ευθύνεται αποκλειστικά και εξ’ ολοκλήρου ο ίδιος ο χρήστης. Συνεπώς, αν εσείς γουστάρετε να εμφανίζεστε ως ο Bill Gates, ο Πρωθυπουργός, ο Πάπας ή ο Jack Bauer, εμείς δεκάρα δε δίνουμε (και ούτε μπορούμε να ξέρουμε πάντα την αλήθεια), αλλά δεν ξέρουμε αν κάποιος δικηγόρος με υπερβάλλοντα ζήλο μπορεί να σκέφτεται το ίδιο.

Κάθε μέλος του dotNETZone.gr επιτρέπεται να διατηρεί ένα και μόνο λογ/σμό πρόσβασης. Σε περίπτωση που οι διαχειριστές του dotNETZone.gr ανακαλύψουν ότι το παραπάνω δεν τηρείται, διατηρούν κάθε δικαίωμα διαγραφής των επιπρόσθετων λογ/σμών καθώς και του κυρίως λογ/σμού του συγκεκριμένου μέλους, ή / και τη μόνιμη απαγόρευση πρόσβασης (ban) στο εν λόγω μέλος. Μην είστε πλεονέκτες, γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα.

Βάσει των παραπάνω, εξυπακούεται ότι και τα avatars των μελών θα πρέπει να ακολουθούν τους ίδιους κανόνες (Είδατε τι ωραία που τα λέμε;)

Οι moderators του dotNETZone.gr έχουν το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες εφόσον υποπέσει στην αντίληψή τους κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις. Κοινώς, είναι να μην τους γυρίσει το μάτι :)


  επάνω

Γ. Σύνταξη / απάντηση δημοσιεύσεων

 1. Δε γράφουμε greekglish. Μπορεί να ήταν cool στο πανεπιστήμιο/σχολή/chat στο irc, αλλά εδώ βγάζουν τα ματάκια των υπολοίπων. Συν του ότι το search τα παίρνει στο κρανίο και βγάζει ότι αποτελέσματα γουστάρει. Αν γράφετε greekglish, οι πιθανότητες να διαβάσει κάποιος το μήνυμά σας μειώνονται πολύ. Οι πιθανότητες να σας απαντήσει κάτι που να μη θυμίζει φιλοσοφικό μονόλογο αυστραλο-μπαμπουϊνου με πονόκοιλο μειώνονται ακόμα πιο πολύ. Αν δεν μας πιστεύετε, δοκιμάστε να στέλνετε mail σε greekglish στον εργοδότη σας και θα ανακαλύψετε σε λίγο καιρό ότι οι εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ θα σας φαίνονται πολύ οικείες.
  Τα greekglish λοιπόν, αν δεν το καταλάβατε, δεν επιτρέπονται, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις (μη δυνατότητα πρόσβασης σε υπολογιστή με Ελληνικά), για τις οποίες ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει ως μέρος του μηνύματός του. Οι διαχειριστές του dotNETZone.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν άμεσα μήνυμα το οποίο είναι δημοσιευμένο σε greekglish χωρίς προειδοποίηση. An den to katalavate, na sas to ksanapoume: Oi diaxeiristes tou dotNETZone.gr exoun to dikaioma na diagrapsoun amesa minima to opoio einai dimosieymeno se greekglish.
  Ως συνέπεια του παραπάνω, δε γράφουμε l33t. Χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω στο γιατί; Μάλλον 0xI.
 2. Αν κάνουμε πολλά ορθογραφικά λάθη και το ξέρουμε, γράφουμε πρώτα το κειμενάκι μας σε ένα Word ή άλλο επεξεργαστή κειμένου και χρησιμοποιούμε ένα spell checker (κοινώς ορθογράφο). Έτσι και τα ματάκια των υπολοίπων μένουν στη θέση τους και εσείς δε χάνετε το κύρος σας. Δικαιολογίες του τύπου «έτσι έχω συνηθίσει», «άμα δε σας αρέσουν μην τα διαβάζετε» ή «δεν ασχολούμαι εγώ με τέτοιες χαζομάρες όπως ορθογράφους» όταν γίνεται κάποια παρατήρηση από άλλους χρήστες ή τους moderators ΔΕΝ γίνονται δεκτές και υποπίπτουν στο άρθρο (3) του παρόντος.
 3. ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑΑΑΑ. THIS IS NOT SPARTAAAA. Αν θέλετε να ουρλιάξετε ανοίξτε το παράθυρο και ξεφωνίστε τη γειτόνισσα που αφήνει το σκυλάκι της στο μπαλκόνι να γαβγίζει όλο το απόγευμα. Εμείς δε φταίμε σε τίποτα.
 4. Είμαστε σαφείς και περιεκτικοί, τόσο στον τίτλο όσο και στο κείμενο της δημοσίευσης. Δημοσιεύσεις με θέμα "Heeeeelp plzzzzz" και κείμενο του τύπου "πείτε μου πως θα φτιάξω μια εμπορο-λογιστική εφαρμογή σε 2 μέρες χρησιμοποιώντας το notepad" δεν εκτιμούμε ότι θα τύχουν της δέουσας προσοχής από τους υπόλοιπους συναδέλφους σας.
 5. Αν λάβουμε απάντηση που μας λύνει το πρόβλημα, είναι πολύ σημαντικό να θέσουμε σε "Έχει επιλυθεί" το "Κατάσταση Ενότητας" και να μαρκάρουμε τη σωστή απάντηση με το "Σημείωση ως Απάντησης". Είναι πιο σημαντικό από "χίλια ευχαριστώ", από το να ανάψετε λαμπάδα ίσα με το μπόι αυτού που σας απάντησε (που να το ξέρετε άλλωστε;) ή να του στείλετε ένα τενεκέ λάδι. Έτσι, και θα σας μείνει ο τενεκές και δε θα σας λένε οι υπόλοιποι χρήστες τενεκέ.
 6. Αποφεύγουμε τη χρήση πολλαπλών τελειών και κενών, γιατί... το... μήνυμά... μας... φαίνεται... σαν... να... έχει... γραφεί... από... υπναρά... και οι αναγνώστες θα πέσουν για ύπνο. Εκτός του ότι, φυσικά, ξοδεύετε αλόγιστα τελείες και η οικολογική μας συνείδηση πάει περίπατο.
 7. Δε γράφουμε μήνυμα σε στυλ ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο (εκτός αν κάνει ομοιοκαταληξία). Πατάμε Enter μόνο στο τέλος κάθε παραγράφου και όχι σε κάθε πρόταση. Ποτέ κανένας developer δεν έγινε διάσημος για την απαγγελία ποίησης σε forums προγραμματισμού, γιατί νομίζετε ότι θα γίνετε τώρα εσείς; :)
 8. Δεν κάνουμε παράθεση όλου του μηνύματος του προηγούμενου χρήστη για να γράψουμε μια γραμμή ακόμα. Αν ο προηγούμενος είχε απλώσει τρία κιλά κώδικα στο μήνυμά του και εσείς θέλετε να πείτε ότι συμφωνείτε, πείτε το απλά. "Συμφωνώ". Η μην το πείτε καθόλου. Η κάντε τέλος πάντων παράθεση του κομματιού μόνο με το οποίο συμφωνείτε / διαφωνείτε / σχολιάζετε. Ουφ. Το καταλάβατε, ή να κάνω και κακά μου;

  επάνω

Δ. Υποβολή δημοσιεύσεων / απαντήσεων

 1. Κάνουμε μια δημοσίευση στη σωστή θεματική περιοχή. Οι moderators (άντε πάλι αυτοί οι moderators!) έχουν το δικαίωμα μεταφοράς ή / και διαχωρισμού δημοσιεύσεων που θεωρούν ότι δεν ανήκουν στη σωστή θεματική περιοχή. Κοινώς, αν γράψετε στην περιοχή "Αναζήτηση συνεργατών" ερώτηση για το πώς κάνετε format το σκληρό σας δίσκο, θα γίνει format η ερώτηση. Γκέγκε;
 2. Κατ' επέκτασιν του παραπάνω, ορισμένες περιοχές (όπως η "Αναζήτηση συνεργατών") έχουν τους δικούς τους κανονισμούς οι οποίοι αποτελούν επέκταση των γενικών αυτών κανονισμών. Σας θερμοπαρακαλούμε να τους διαβάζετε πριν επιχειρήσετε δημοσιεύσεις, για να μη μας λέτε εμάς μετά στριμμένους που σας μεταφέραμε / διαγράψαμε / διαχωρίσαμε τη δημοσίευση.
 3. Κατ' επέκταση του παραπάνω που αποτελεί επέκταση του πιο παραπάνω, δεν κάνουμε την ίδια δημοσίευση 20 φορές στην ίδια ή σε διαφορετικές θεματικές περιοχές. Διπλότυπες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται.
 4. Ορισμένες περιοχές υπόκεινται σε moderation, πράγμα που σημαίνει ότι η δημοσίευσή σας θα πρέπει να εγκριθεί από κάποιον moderator πριν δημοσιευθεί δημοσίως (η δημοσίευση, αν δεν το καταλάβατε). Μην επιχειρείτε να την καταχωρήσετε πολλές φορές ώσπου να τη δείτε να βγαίνει, ταράζετε επικίνδυνα την ψυχολογική ευστάθεια των moderators.
 5. Λόγω του ότι το dotNETZone.gr χρησιμοποιεί κάποια φίλτρα anti-spam, δημοσιεύσεις που περιέχουν links είναι πολύ πιθανό να τεθούν αυτόματα υπό moderation ακόμα και αν δημοσιευτούν σε unmoderated περιοχές. Αν δε δείτε τη δημοσίευσή σας να εμφανίζεται στις συζητήσεις (αργκ) σε εύλογο χρονικό διάστημα, καλύτερα να ειδοποιήσετε με προσωπικό μήνυμα κάποιον moderator παρά να προσπαθήσετε να τη διπλο-τριπλο-τετραπλοκαταχωρήσετε.
 6. Δεν επιτρέπονται οι τεράστιες υπογραφές. Αν εσείς θέλετε να χρησιμοποιείτε στην υπογραφή σας ολόσωμη φωτογραφία του αγαπημένου σας τραγουδιστή / τραγουδίστριας σε κλίμακα 1:1 (ως προς το celebrity βρε), με γεια σας με χαρά σας, αλλά μη δοκιμάσετε να τον βάλετε στο dotNETZone.gr.

  επάνω

Ε) Συμπεριφορά / δεοντολογία

 1. Δεν τσαμπουκαλευόμαστε όταν οι moderators μας κάνουν κάποια παρατήρηση. Είναι καλοί άνθρωποι και θέλουν το καλό μας. Αλήθεια. Σεβαστείτε τους, γιατί δεν πληρώνονται οι άμοιροι. Τσάμπα το κάνουν και είναι και μεγάλοι άνθρωποι, μην μας πάθουν και τίποτα.
 2. Προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών απαγορεύονται αυστηρά. Κοινώς, flames και τσαμπουκάδες αλλού. Σας ζητάμε να επικεντρώνεστε στην ουσία μιας δημοσίευσης και όχι στο πρόσωπο που την έγραψε ή την απάντησε. Οποιαδήποτε προσβλητική ή δυσφημιστική ενέργεια προς άλλο μέλος θα έχει ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του μηνύματος ή / και τον περιορισμό των δημοσιεύσεων του χρήστη υπό συνεχές moderation (έγκριση από τους διαχειριστές πριν από τη δημοσίευση). Η κατ’ εξακολούθηση υιοθέτηση πρακτικών όπως οι παραπάνω δίνουν στους διαχειριστές το δικαίωμα διαγραφής / απαγόρευσης πρόσβασης στο χρήστη (ban). (Μετάφραση: Σουυυυτ - Γκοοοολ.) Αν βρίσκετε ότι κάποιο μέλος παραβιάζει τους κανονισμούς του dotNETZone.gr, αναφέρετέ το σε κάποιον moderator αλλά ΜΗΝ ξεκινήσετε προσωπική δημόσια αντιπαράθεση γιατί μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.
 3. Αν στη δημοσίευσή σας αναφέρεται κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, συστήνουμε να αναφέρετε την προέλευση του κειμένου. Το dotNETZone.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν δημοσίευση copyrighted κειμένων και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στο χρήστη που τα δημοσιεύει. Αν κάτι τέτοιο πέσει στην αντίληψη των διαχειριστών, έχουν το δικαίωμα (αλλά όχι και την υποχρέωση) διαγραφής του μηνύματος και προειδοποίησης του μέλους. Και τέλος πάντων, αφήστε αυτό το copy/paste, θα πιαστεί το χεράκι σας. Γράψτε κάτι πρωτότυπο. :)
 4. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, διαφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Σε αυτό περιλαμβάνεται φυσικά και η έμμεση ή άμεση διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς και η διαφήμιση / δυσφήμιση εταιριών ή άλλων νομικών ή φυσικών προσώπων. Προσέξτε: Το να πει κάποιος "Η Τρία Κιλά Κώδικα ΑΕ" είναι παράγκα και τα στελέχη της είναι απόγονοι κακοχυμένων αυστραλο-πηθίκων με μυωπία" μπορεί να είναι πραγματικότητα, αλλά αν η Τρία Κιλά Κώδικα έχει καλούς δικηγόρους, δε χρειάζεται να σας πούμε ποιός θα πληρώσει τη νύφη. Εμείς νίπτουμε τας χείρας μας ως συνήθως (έχουμε το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση, ο χρήστης που δημοσίευσε έχει απόλυτη ευθύνη και άλλα τέτοια ευθυναποποιητικά).
 5. Με βάση το (4), στον Καιάδα θα καταλήξει και όποιος διαφημίζει ή προωθεί πειρατικό λογισμικό / ιούς / άλλο κακόβουλο ή παράνομο λογισμικό / πορνογραφία / e-books που διέπονται από copyright και γενικότερα οτιδήποτε παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα μέσω του dotNETZone.gr, είτε μέσω δημοσιεύσεων είτε / και μέσω επισυναπτόμενων αρχείων (attachments). Φυσικά και ευθύνεστε απόλυτα και προσωπικά για το τι θα ακολουθήσει αν κάνετε κάτι τέτοιο. Επίσης, μηνύματα του στυλ "δώστε μου το τάδε crack" ή "έχω το τάδε software αλλά δεν το αγόρασα, είδατε τι μεγάλος και τρανός που είμαι;" θα διαγράφονται πάραυτα και αφήνεται στην κρίση των moderators αν θα υπάρξουν σοβαρότερες κυρώσεις. Συνταγές μαγειρικής μπορείτε να δημοσιεύσετε, αλλά δε σας το συνιστούμε..
 6. Απαγορεύονται τα ρατσιστικά μηνύματα παντός τύπου, χρώματος, εθνικότητας, οσμής και γεύσης. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και ακραία εθνικιστικά και θρησκευτικά μηνύματα πάσης προέλευσης. (Ακραία είπαμε! Όχι, το ότι κάποιος μπορεί να υπερασπίζεται σθεναρά το linux δε θεωρείται ρατσιστικό!)

Εξυπακούεται ότι οι πανίσχυροι, υπερφυσικοί, ηρωικοί, πανέμορφοι και πανέξυπνοι moderators μπορούν να εφαρμόσουν την απόλυτη εξουσία τους κάθε στιγμή ρίχνοντας σουτ-γκολ σε δημοσιεύσεις ή απαντήσεις που ξεπερνούν τα όρια, σύμφωνα με τα παραπάνω, ή να τους βάλουν διπλό λουκέτο. Όμως, επειδή πριν τους δώσουμε το χρίσμα του moderator τους υποβάλλουμε σε βασανιστήρια εξοικείωσης με το θέμα "δημόσιες σχέσεις" και τους έχουμε μάθει να γαβγίζουν πριν δαγκώσουν. Έτσι, είναι πολύ πιθανό, αν φυσικά δεν έχετε κάνει κάτι έξω από τα όρια της κοινής λογικής, να σας προειδοποιήσουν, δημοσίως ή ιδιωτικώς, πριν προβούν σε περισσότερο βάρβαρες και πρωτόγονες ενέργειες.

Να σημειώσουμε ότι οι moderators και ο Administrator δε φέρουν ουδεμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο μηνυμάτων που τυχόν διέφυγαν της προσοχής τους και παρέμειναν ενεργά ενώ παραβιάζουν τους κανόνες του dotNETZone.gr, καθώς και ουδεμία ευθύνη, νομική ή άλλη, για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων η / και των αρχείων που δημοσιεύονται στο dotNETZone.gr. Η ευθύνη βαρύνει απόλυτα τους αρχικούς συντάκτες των μηνυμάτων.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι ο Administrator (για την περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, είναι ο κ. Γιώργος Καπνιάς ή gcapnias) διαθέτει απόλυτη, ολοκληρωτική και άμεσα ισχύουσα παρεμβατική νομοθετική εξουσία. Για την περίπτωση που δεν πολυ-καταλαβαίνετε τι ακριβώς εννοούμε, ότι λέει ο Administrator, οποιαδήποτε στιγμή, είναι νόμος. (Νομίζετε ότι θα καθόμασταν να γράφουμε κανόνες μέχρι να πάρουμε σύνταξη; )


  επάνω

Στ) Και μερικά νομικά (τα πήραμε έτοιμα σε «πακέτο» αυτά!)

 1. Το dotNetZone.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για βλάβες υλικές, ηθικές ή άλλες οι οποίες προέρχονται από την άμεση ή έμμεση χρήση ή αδυναμία χρήσης του dotNetZone.gr. Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρει για βλάβες υλικές, ηθικές ή άλλες σε συνδεδεμένους και μη χρήστες ακόμη και αν έχει εγγράφως ειδοποιηθεί για την πιθανότητα εμφάνισης τέτοιων βλαβών.
 2. Η χρήση του πηγαίου κώδικα και των προγραμμάτων τα οποία υπάρχουν στο dotNetZone.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περίπτωση βλαβών πάσης φύσεως από τη άμεση ή έμμεση χρήση ή την αδυναμία χρήσης πηγαίου κώδικα ή προγραμμάτων ισχύουν τα όσα αναγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο.
 3. Ως απόρροια της προηγουμένης παραγράφου είναι προφανές ότι το dotNetZone.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τον πηγαίο κώδικα, τα προγράμματα ή τις τεχνικές πάσης φύσεως που υπάρχουν στο site.

επάνω

Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems