Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Saber

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Saber. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Saber στις 27-08-2006, 05:36. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-08-2006, 05:36 15977

    Φίλοι και Φίλες σας χαιρετώ

    Ονομάζομαι Παναγιώτης, alias Saber, και παρακολουθώ το forum με ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Το ανακάλυψα ύστερα από ένα link σε άλλο forum με τις περιπέτειες του αγαπητού Ζαχαρία...

    Είμαι ένας σχετικά νέος συνάδελφος, αφού η εργασιακή μου εμπειρεία στον τομέα της πληροφορικής είναι ένας χρόνος. Παρόλα αυτά η αγάπη μου για τον προγραμματισμό, την πληροφορική και τους υπολογιστές με ώθησε στο να μάθω διάφορες γλώσσες προγραμματισμού.

    Πρώτη επαφή με υπολογιστές είχα το 1987, όταν ήρ8ε ενας Commodore 64 στο σπίτι. Παρόλο που ήμουνα 1η δημοτικου και δεν ήξερα καλα καλα να διαβάζω και να γράφω :), θυμάμαι ότι πέρναγα αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη. Η επόμενη επαφή ήρθε το 1996 περνώντας στον Pentium και τα Windows. Τον είχε αγοράσει ο αδελφός μου για τη σχολή του και εκεί έκανα τα πρώτα βήματα στον προγραμματισμό, στη γλώσσα Pascal. Όλα έδειχναν πως η πληροφορική ήταν στο αίμα μου για αυτό και ακολούθησα ανάλογες σπουδές σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

    Γνωρίζω αρκετά καλά C/C++, Java, Embedded C  για  AVR,PIC,Atmel, Visual Basic, PIC Assembly. Αυτόν τον καιρό εισχωρώ και στα άδυτα της  C#, κα8ώς επίσης έχω πειραματιστεί και αρκετά με Slackware Linux και Debian.

    Μου αρέσει η μουσική, ο κινηματογράφος, τα anime, τα ταξίδια, το σχέδιο με μολυβι και γενικότερα ότι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

    Αυτά προς το παρόν, 8α τα λέμε και μέσα στις υπόλοιπες συζητήσεις.

    Συγχαρητήρια στους συντελεστές του dotnetzone για την πολύ καλή δουλειά τους.

    Saber

    I want RAM...to live my life alone
    I want RAM...leave me be
    I want RAM...to do things on my own
    I want RAM...to live my life and to be free
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems