Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ενδιαφέρουσα ερρώτηση για .ΝΕΤ developer στην Αμερική

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò thrylos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 17-11-2006, 09:15. Υπάρχουν 18 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (19 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-11-2006, 18:03 20484 σε απάντηση της 20091

    Απ: Ενδιαφέρουσα ερρώτηση για .ΝΕΤ developer στην Αμερική



    Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι μια δική σου δουλειά και να την κυνηγήσεις όσο δεν παίρνεις. Μόλις στρώσει 8α είσαι άρχοντας.

    Είναι και λίγο θέμα τύχης(από την οποία υπάρχει έλλειψη). Θυμηθείτε την ταινία με τον Woody Allen, που θέλαν να κάνουν ριφιφί σε μια τράπεζα και για αυτό νοικιάσε ένα καφενείο δίπλα από την τράπεζα.Απροσδόκητα, το καφενείο τους έφερε μεγαλύτερα κέρδη από ότι η ληστεία (και σίγουρα νόμιμα).



    Βέβαια, όταν πας να τιν ξεκινήσεις αρχίζουν τα ερωτήματα τύπου what, when, where, how, what if?
    I want RAM...to live my life alone
    I want RAM...leave me be
    I want RAM...to do things on my own
    I want RAM...to live my life and to be free
  •  17-11-2006, 08:20 20586 σε απάντηση της 20091

    Απ: Ενδιαφέρουσα ερρώτηση για .ΝΕΤ developer στην Αμερική

    Συμφωνώ με τον Saber και όχι μόνο. Το έκανα. Άφησα το υπαλληλίκι 8 χρόνων και από τον 5/2006 έχω τη δική μου ατομική επιχείρηση παρέχοντας υπηρεσίες πληροφορικής. Όταν καταλήξει κάπου η περιπέτειά μου (θετικά ή αρνητικά) θα σας ενημερώσω με τα συμπεράσματά μου.

    Μέχρι στιγμή έχεις περισσότερο άγχος αλλά μεγαλύτερα κίνητρα. Το πρωί ξυπνάω 6 η ώρα με όρεξη - είχα να το κάνω αυτό 8 χρόνια περίπου.

    Πέτρος
    Πέτρος
  •  17-11-2006, 09:09 20590 σε απάντηση της 20586

    Απ: Ενδιαφέρουσα ερρώτηση για .ΝΕΤ developer στην Αμερική

    Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός.
    Όταν είσαι 23 χρονών μπορείς άνετα να επιλέξεις μια μικρή cool εταιρία και να κάθεσαι να παίζεις Half Life ή Doom στα afterhours ή στα breaks. Όταν είσαι 35 χρονών και έχεις οικογένεια και παιδιά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θέλεις να δεις και την οικογενειά σου κάθε απόγευμα.
    Είναι ωραίο να είσαι σε μικρή εταιρία και να είσαι προσωπικά και πλήρως υπεύθυνος για ό,τι φτιάχνεις αλλά έχει και προβλήματα αυτό γιατί δεν έχεις κάποιον έμπειρο να σε διδάξει, κατά συνέπεια μαθαίνεις στου κασίδη το κεφάλι που λέμε. Έχεις ελευθερία σίγουρα, αλλά η συσσωρευμένη εμπειρία και η οργάνωση στις μεγάλες εταιρίες σε μαθαίνουν πολύτιμα πράγματα.
    Όλα έχουν θετικά και αρνητικά όπως και να το πάρει κανείς. Αν πας σε μεγάλη εταιρία από μικρός έχεις προοπτικές εξέλιξης αν είσαι καλός, από την άλλη αφομοιώνεσαι από την κουλτούρα της εταιρίας και πιθανά καταλήγεις μονολιθικός και δύσκαμπτος. Πάντως στην USA οι εταιρίες δεν γίνονται τυχαία μεγάλες. Οι περισσότερες από αυτές είναι αρκετά innovative και ευέλικτες, ιδίως αν το μέγεθος δεν έχει προέλθει κυρίως από συγχωνεύσεις.
    Μετά παίζει και το θέμα της απόστασης. 120 μίλια είναι σχεδόν Αθήνα-Λαμία και σίγουρα θα υπάρχει και κίνηση. Αυτό μπορεί να μη σε νοιάζει όταν δεν έχεις οικογένεια αλλά σε βάθος χρόνου είναι τρομερά αρνητικό.
    Συνεπώς εγώ αν ήμουν στη θέση του νέου θα διάλεγα τη μεγάλη εταιρία.

    The fact that the program works is irrelevant.
  •  17-11-2006, 09:15 20592 σε απάντηση της 20091

    Απ: Ενδιαφέρουσα ερρώτηση για .ΝΕΤ developer στην Αμερική

    Θα πρέπει να έχεις όμως μια (τουλάχιστον) ιδέα, που θα σε ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες εταιρείες, και θα βοηθήσει στη... θετική κατάληξη της "περιπέτειας" πολύ πιο γρήγορα.

    ... μέχρι να αρχίσουν να σε αντιγράφουν φυσικά!
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Σελίδα 2 από 2 (19 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems