Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Έγκυρα job search sites

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò axaros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος valen στις 16-09-2005, 17:24. Υπάρχουν 16 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-09-2005, 17:19 5524 σε απάντηση της 4884

    Απ: Έγκυρα job search sites

    Χαιρετισμούς σε όλους.

    Και εγώ βρίσκομαι σε συνεχή αναζήτηση της "καλύτερης" θέσης και γι ατο λόγω αυτό βάζω φωτιά σε sites τέτοιου είδους. Για το site που αναφέρετε παραπάνω ( βλέπε www.change2it.com ) έχω να παρατηρήσω οτι αν και πολύ καλό στην Ελληνική version του δεν παρουσιάζεται αρκετά χρηστικό.

    Εγώ αν και μέλος σχεδόν 1 χρόνο ( αν θυμάμαι καλά ) δεν έχω λάβει ακόμα κάτι που να πλησιάζει στο προφιλ που έχω συμπληρώσει και το οποίο χρειάζεται απείρως περισσότερα στοιχεία απο άλλα sites. Επιπλέον σε ότι μου έχει αποσταλέι ως job matching έχει περίεργα ποσοστά "ταιριάσματος" τα κριτήρια του οποίου δεν έίναι ξεκάθαρο πως προκύπτουν.

    Για την εγχώρια αγορά έχω λιώσει τα www.karriera.gr και www.skywalker.gr ενω για την αγορά της Μεγ.Βρετανίας το www.jobsite.co.uk/ μόνο και μόνο για να δω τι θα μπορούσα να πληρωθώ στην Αγγλία να το συγκρίνω με το τι παίρνω εδώ και έπειτα να κλάψω ελευθερα.
  •  16-09-2005, 17:24 5526 σε απάντηση της 5524

    Απ: Έγκυρα job search sites

    Επίσης ένα ακόμα πολύ καλό site όσον αφορά τη συλλογή job description απο διάφορους job agents είναι το http://www.jobserve.com/ το οποίο επι το πλείστον αφορά την αγορά της Μεγ.Βρετανίας. ( μου έχουν μείνει αμανάτι όπως και το προηγούμενο link απο την περίοδο που ήμουν φοιτητής στη βραχονησίδα εκεί ) :-)

    Ελπίζω να βοήθησα.
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems