Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Στοιχεία που δίνονται στις αγγελίες

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Χρήστος Γεωργακόπουλος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Χρήστος Γεωργακόπουλος στις 05-09-2005, 22:23. Υπάρχουν 16 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-09-2005, 22:11 5077 σε απάντηση της 5073

    Απ: Στοιχεία που δίνονται στις αγγελίες

    Παίδες ευχαριστώ για τα σχόλια και την κριτική, καλοπροαίρετη ή μη.

    Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα σχόλια ξεχωριστά, ίσως να μην είχε και νόημα κάτι τέτοιο άλλωστε. Εγώ κρατάω τις συμβουλές και τις υποδείξεις σας, τις επεξεργάζομαι, και κάποια στιγμή θα επιστρέψω με μια πιο αναλυτική αγγελία που ελπίζω να καλύπτει τις προδιαγραφές σας. Ως τότε αφαιρώ την παλιά και απλά επαναλαμβάνω το email επικοινωνίας για όποιον ενδιαφέρεται να στείλει βιογραφικό για .NET Development: [email protected]

    Υ.Γ. Καταλαβαίνω τους συναδέλφους επαγγελματίες του χώρου που διστάζουν να στείλουν βιογραφικό σε μια εταιρεία που δεν γνωρίζουν καλά. Η αγγελία που δημοσίευσα όμως αφορά και ανθρώπους που πιθανώς να μην εργάζονται τώρα κάπου. Όσο για το site της Realize, έχει αλλάξει πολλές φορές στο παρελθόν και εδώ και μήνες ετοιμάζουμε την νέα έκδοση με όλα τα στοιχεία που ζητάτε, απλά μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα οι δουλειές των πελατών μας που -ευτυχώς- είναι πάρα -μα πάρα- πολλές. Είναι άλλωστε - και θα έπρεπε να είναι προφανές αυτό - και ένας από τους λόγους που ψάχνουμε και νέο κόσμο.

    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

    Αλέξανδρος Καραβίτης
    Realize S.A.
  •  05-09-2005, 22:23 5078 σε απάντηση της 4982

    Απ: Στοιχεία που δίνονται στις αγγελίες

    Ωχ, κρίμα, το παλικάρι από την realize έβγαλε την αγγελία. Να σημειώσω κι εγώ, ότι το post έγινε βεβαίως με αφορμή την αγγελία του, αλλά χωρίς να την αφορά άμεσα. Απλά ήταν η πρώτη φορά που μπορούσα να σχολιάσω δίπλα σε μια από τις τόσες αγγελίες που μου προκαλούν ερωτηματικά.
    Πάνως norad αν διαβάζεις, νομίζω ότι θα έπρεπε να την ξαναβάλεις. Έτσι κι αλλιώς ακολουθεί την μέχρι τώρα πεπατημένη των περισσοτέρων ελληνικών εταιριών, απλά εδώ γκρινιάζουμε μήπως κάποια στιγμή τα πράγματα γίνουν καλύτερα...
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems