Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

H Microsoft προωθεί το μοντέλο SaaS

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Νατάσα Μανουσοπούλου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Χρήστος Γεωργακόπουλος στις 28-11-2006, 13:49. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-11-2006, 10:11 21316

    H Microsoft προωθεί το μοντέλο SaaS

    Ένα νέο πρόγραμμα για την προώθηση του μοντέλου SaaS (Software as a Service) ξεκινά η Microsoft από την Ευρώπη. Στο πρόγραμμα αυτό, εταιρείες υπηρεσιών managed hosting θα υποστηριχθούν για να δημιουργήσουν "incubation centers" στα οποία θα φιλοξενούνται εφαρμογές SaaS, και θα ενισχύεται η προσπάθεια των κατασκευαστών λογισμικού να υιοθετήσουν το μοντέλο αυτό.

    Τα πρώτα "κέντρα επώασης" θα ανήκουν στην NTT Europe Online και την 7global και θα ακολουθήσουν άλλα στην Ασία και τη Β. Αμερική. Για να ενισχύσουν τους κατασκευαστές λογισμικού στην προσπάθειά τους, εκτός από την τεχνική υποστήριξη, στα κέντρα αυτά θα παρέχεται σύντομη προπαρασκευαστική εκπαίδευση πάνω στον αρχιτεκτονικό και business σχεδιασμό του μοντέλου SaaS.

    Διαβάστε περισσότερα: The Microsoft SaaS On-Ramp Program, Microsoft Steps Up Software Services
    Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  28-11-2006, 13:49 21333 σε απάντηση της 21316

    Απ: H Microsoft προωθεί το μοντέλο SaaS

    Ίσως αυτές να ήταν οι δύο εταιρίες που εννοούσε ο kevin την περασμένη βδομάδα. Ήθελα να τον ρωτήσω αλλά το ξέχασα...
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems