Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Crystal Reports .NET Deployment

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò jded. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος jded στις 05-10-2004, 12:29. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  05-10-2004, 12:29 224

  Crystal Reports .NET Deployment

  Επειδή παιδεύτηκα λιγάκι να βγάλω setup που να παίζει (χωρίς το γνωστό μήνυμα Invalid or missing Keycodev2.dll) είπα να γράψω πως βγαίνει σωστό setup μπας και γλιτώσει κανένας άλλος το χρόνο που έχασα.

  Πρέπει στο setup να κάνεις add τα παρακάτω merge modules.
  Crystal_Database_Access2003.msm
  Crystal_Database_Access2003_enu.msm
  Crystal_Managed2003.msm
  Crystal_regwiz2003.msm
  VC_User_CRT71_RTL_X86_---.msm
  VC_User_STL71_RTL_X86_---.msm

  Αφού τα προσθέσεις πρέπει να βάλεις στο Crystal_regwiz2003.msm το licence key για να παίξει στον client η Crystal. Διαλέγεις το merge module και στα properties του, κάτω από το MergeModuleProperties έχει ένα που λέγεται Licence Key.
  Εκεί πρέπει να βάλεις τον κωδικό που έχεις για το συγκεκριμένο PC. Αυτόν τον βρίσκεις αν πας Help - About Microsoft Development Environment. Κάπου εκεί έχει Crystal Reports for Visual Studio .NET.
  Εδώ θέλει λίγη προσοχή. Αν κάνεις click πάνω στη Crystal Reports θα δεις από κάτω να γράφει κάποιο Registration Number. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η CRYSTAL. Ο σωστός κωδικός είναι ένας 19ψήφιος που γράφει δίπλα από Crystal Reports for Visual Studio .NET και περιέχει γράμματα και παύλες. Μπορείς να πατήσεις το κουμπί Copy Info και να το κάνεις paste στο Licence Key property του merge module, αλλά μη ξεχάσεις να σβήσεις τον τίτλο Crystal Reports for ... και να αφήσεις μόνο τον κωδικό.
  Αν δεν εμφανίζεται εκεί σωστός κωδικός (με γράμματα και παύλες) δεν έχει ολοκληρωθεί το registration που έχει η Crystal. Αυτό εμφανίζεται αυτόματα την πρώτη φορά που κάνεις Add ένα report στο .NET. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί μπορείς να το ξανακάνεις αν κάνεις δεξί click σε ένα report - Register / Change Address.
  Όλα αυτά είναι για το .NET 2003 και την Crystal που είναι ενσωματωμένη με το .NET. Για τη κανονική Crystal έχει άλλη διαδικασία, όπως επίσης άλλα είναι τα merge modules για την έκδοση 2002!!!
  Αυτά τα λίγα... Ελπίζω να βοήθησω κάποιον να γλιτώσει ώρες ψαξίματος...
  Tongue Tied


  There are 10 types of people in this world... Ones that understand binary and the ones that don't.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems