Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

που πηγε το backstyle???

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò NGF. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος NGF στις 27-01-2007, 23:44. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-01-2007, 16:06 24113

    που πηγε το backstyle???

    Βαζω labels πανω σε ενα αλλο γραφικο που εκανα. Ομως θελω να φαινονται μονο τα γραμματα και δεν μπορω να βρω property backstyle η κατι παρομοιο. Με αλλαγη χρωματος ωστε να φαινονται μονο τα γραμματα δεν γινεται γιατι οπως ειπα απο πισω ειναι γραφικο στο οποιο αλλαζουν τα χρωματα και ετσι και αλλιως δεν μπορω να βρω και το ακριβως ιδιο χρωμα. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?

    Burning The Fire........
  •  26-01-2007, 17:14 24116 σε απάντηση της 24113

    Απ: που πηγε το backstyle???

    βρηκα καποια λυση αλλα δεν δουλευει παντου. Για οσους εχουν την ιδια απορια τι μπορειτε να κανετε. Στο label που εχετε βαζεται χρωμα backcolor transparent στο tab "Web". Αυτο ομως δουλευει μονο με τη φορμα και οχι πανω απο αλλα controls οπως παραδειγμα τo picturebox. Αν βρειτε καμια αλλη καλυτερη λυση παντα δεκτη. Προς το παρον κανω τη δουλεια μου
    Burning The Fire........
  •  27-01-2007, 16:55 24137 σε απάντηση της 24116

    Απ: που πηγε το backstyle???

    Μήπως θα μπορούσες να ξαναγράψεις την ερώτηση από την αρχή για να την καταλάβουμε? Όπως θα πρόσεξες, δύσκολα απαντάει κανείς στις δυσνόητες ερωτήσεις. Μπορεί αυτό που ρωτάς να είναι πολύ απλό, αλλά ο τρόπος που γράφεις, μετιςμεγαλεςπροτασειςκαιχωριςκανενατονο, κάνει το κείμενο δυσανάγνωστο.
    Μαντεύω ότι θέλεις να κάνεις διάφανο ένα label? control? Κάτι άλλο? Και σε ποιά γλώσσα προγραμματισμού αναφέρεσαι? VB6? VB.NET?

    Υποθέτωντας ότι αυτό που θέλεις είναι να κάνεις διάφανο το label, αυτό μπορείς να το κάνεις βάζοντας σαν BackColor το Transparent. Όταν το κάνεις αυτό, το background του label θα ζωγραφίζεται από τον parent του label, δηλαδή τη φόρμα, όχι το label το ίδιο. Τώρα, το picturebox δεν μπορεί να περιέχει άλλα controls, οπότε αν βάλεις το label πάνω στο Picturebox, θα δεις το background της φόρμας. Αντί για picturebox μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις ένα panel με BackgroundImage αυτό που θέλεις και μέσα στο οποίο θα βάλεις το label με BackColor το Transparent. 

    Ελπίζω να μάντεψα σωστά


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  27-01-2007, 23:44 24143 σε απάντηση της 24113

    Απ: που πηγε το backstyle???

    Ναι αυτο ακριβως οπως το ειπες. Το εκανα ηδη δηλαδη. Ελεγα για vb.net. Σορρυ ξεχασα να γραψω τη γλωσσα προγραμματισμο πανω στη βιασυνη μου

    Η ερωτηση ηταν "Διαφανες label που να φαινονται μονο τα γραμματα του"!

    Ευχαριστω
    Burning The Fire........
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems