Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ο κ. Θεοφάνης Γιώτης εκπρόσωπος του PMForum.org στην Ελλάδα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 13-02-2007, 11:20. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-02-2007, 11:20 24920

    Ο κ. Θεοφάνης Γιώτης εκπρόσωπος του PMForum.org στην Ελλάδα

    ΝΤΑΛΛΑΣ, ΤΕΞΑΣ, 24 Ιανουαρίου 2007 - Σύμφωνα με ανακοίνωση του PMForum.org, από σήμερα ο κ. Θεοφάνης Γιώτης, MSc, MCT, PMP, θα είναι ο Διεθνής Ανταποκριτής του PMForum.org στην Αθήνα. Το Παγκόσμιο Δίκτυο Ανταποκριτών του PMForum.org, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2006, παρέχει νέα και πληροφορίες σχετικά με το project management σε παγκόσμιο επίπεδο, και διατηρεί το www.pmforum.org, ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως web sites, ενώ δημοσιεύει το δημοφιλές μηνιαίο online e-Journal PM World Today.

    Ο κ. David Pells, managing editor του PMForum.org, χαρακτήρισε τον κ. Γιώτη ως «ιδιαίτερα μορφωμένο και ενεργό επαγγελματία ηγέτη του project management» και τόνισε ότι ο κ. Γιώτης θα αντιπροσωπεύει το PMForum.org σε μια από τις πιο σημαντικές ιστορικά χώρες, καλωσορίζοντας παράλληλα τον κ. Γιώτη στο παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών του PMForum.org.

    O κ. Θεοφάνης Κ.Γιώτης είναι CEO της εταιρίας ITEC Total Solutions SA, η οποία ιδρύθηκε το 1988, και γενικός διευθυντής της ITEC Training Services SA, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της Πληροφορικής, του Project Management και του Management Training από το 1995. Ο κ. Γιώτης είναι επίσης συνιδρυτής του Ελληνικού σκέλους του Project Management Institute (PMI), του PMI Frankfurt Chapter, καθώς και μέλος των ομάδων ειδικών ενδιαφερόντων (SIGs) του PMI για την Πληροφορική, την Εκπαίδευση και τα Troubled Projects.

    Σχετικά με το Project Management Institute

    Το Project Management Institute ή PMI, έχει συμπληρώσει φέτος 35 χρόνια λειτουργίας και είναι ο μόνος οργανισμός παγκοσμίως που παράγει πρότυπα για το Project Management διαθέτοντας πάνω από 118,000 μέλη σε πάνω από 125 χώρες.

     Οι κύριες περιοχές δράσης του PMI είναι οι κάτωθι:

    Δημιουργία προτύπων (Professional Standards - ANSI Standard): Το PMI είναι πρωτοπόρο στην ανάπτυξη standards για το project management. Ο οδηγός του PMI , A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide), αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ για την διαχείριση έργων. To PMBOK® Guide έχει εγκριθεί από τους: American National Standard (ANS) και American National Standards Institute (ANSI). Έτσι τον Σεπτέμβριο του 1999 το PMBOK® GUIDE έγινε formal ANSI Standard, ANSI/PMI 99-001-1999.

    Πιστοποιήση (Certification): Από το 1984 το PMI αναπτύσσει και εξελίσσει ένα αυστηρό σύστημα πιστοποίησης με σκοπό την πιστοποίηση ιδιωτών στο Project Management. Το PMP® certification είναι η πιο σημαντική πιστοποίηση παγκοσμίως για το project management. Το 1999, το PMI ήταν ο 1ος οργανισμός που απέκτησε το ISO 9001 για το πρόγραμμα πιστοποίησης PMP.

    Έρευνα (Research): Το PMI εστιάζει στην επέκταση της γνώστης του επαγγέλματος του project management.

    Εκδόσεις (Publications):  Το PMI εκδίδει 3 περιοδικά για το project management: Το PM Network®, το Project Management Journal® και το PMI Today®.

    Εκπαίδευση (Education & Training): Αυτό κυρίως γίνεται με το πρόγραμμα Registered Education Provider (R.E.P.) από επιλεγμένες εταιρείες που προσφέρουν εκπαίδευση σε project management.

    Περισσότερες πληροφορίες για τον κ. Θεοφάνη Γιώτη μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.pmforum.org/blogs/news/2007/01/theofanis-giotis-becomes-pmf.html.

    Περισσότερες πληροφορίες για το PMI μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.itec.edu/Forms/frmEducation.aspx?CID=41


     


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems