Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Malone και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να 'ούμε!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος aandronic στις 31-03-2005, 17:47. Υπάρχουν 31 απαντήσεις.
Σελίδα 3 από 3 (32 εγγραφές)   < 1 2 3
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-03-2005, 05:51 1498 σε απάντηση της 1452

Re: Malone και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να 'ούμε!

Λοιπόν,
    μετά το τέλος της εκδήλωσης, οφείλω να σας αναφέρω ότι o φίλτατος Patrick ήταν καταπληκτικός. Smile (Όχι Όχι δε με πλήρωσε - Patrick έγραψες σωστά τον αριθμό του βιβλιαρίου καταθέσεων?)

Για τα δεδομένα της Πατρας το event είχε μεγάλη επιτυχία. Η αίθουσα γέμισε με 100 άτομα ικανοποιητικός αριθμός αν σκεφτεί ότι είμαστε σε περίοδο καταλήψεων από τη μια και από την άλλη ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών και μεταπτυχιακών ήδη εργάζεται στο πανεπιστήμιο, στο ΕΑΙΤΥ ή άλλού.

Για τον Patrick, ήταν άψογος, διασκεδαστικός και τελικά ή ιδεά μου να τον προσκαλέσουμε δικαιώθηκε.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι ένα τέτοιο γεγονός θα ήθελα να το έβλεπα να διοργανώνεται από την ίδια τη σχολή μου ή το γραφείο διασύνδεσης. Επιπλέον, αν και ειδοποιήθηκαν, στην εκδήλωση δεν είδα κανενα καθηγητή πολυτεχνικής σχολής που θα μπορούσε να πει την άποψή του, ή να ακούσει τις απόψεις ατόμων που είναι στην αγορά εργασίας.

Γιώργος Σακαλής
  •  31-03-2005, 17:47 1512 σε απάντηση της 1468

Re: Malone και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να 'ούμε!

ΑΑΑ.... τωρα που ειπες για βιντεοσκόπηση...

Ειχα μαζι μου ενα μικρο Sony Recorder και εχω voice recording για σχεδον ολο το event.
    Δυστυχως την τελεφτεια 1/2 ωρα την εχασα (δεν ειχα αρκετο space).
    Θα μπορεσεις να κατεβασεις απο το Site τους το PowerPoint και μαζι με το voice recording που εχω, να κανεις συνδιασμος..
    Θα εχεις ετσι μια ιδεεα....
    Βαιβαιως , δυστυχως τα DEMO θα τα ακουσεις μονο, αλλα ισως θα μπορεσουμε να τους πουμε να μας τα στελνουν .zip

P.S. Συγνομη για τα λαθη τις γλοσσας, αλλα αυτοι απο εσας που με ξερουν (Smile ) γνωριζουν "τα ελληνικα μου" δεν ειναι και η καλητερη. Αλλα προσπαθω να κανω το καλιτερο δυνατον.

Αδριανα

Σελίδα 3 από 3 (32 εγγραφές)   < 1 2 3
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems