Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

BPEL with Microsoft .NET

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò dpap282. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 28-08-2007, 12:52. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-08-2007, 12:04 34532

    BPEL with Microsoft .NET

    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω να δημιουργήσω ένα web service αλλά χρησιμοποιώντας BPEL. Γνωρίζετε αν μπορεί η BPEL να ενσωματωθεί με κάποιο τρόπο στο .ΝΕΤ.

    Ευχαριστώ.
  •  28-08-2007, 12:52 34533 σε απάντηση της 34532

    Απ: BPEL with Microsoft .NET

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το BPEL for Windows Workflow Foundation για να κάνεις import/export και να εκτελέσεις ένα business process ορισμένο σε BPEL 2.0. To BPEL for WF περιέχει workflow activities που αντιστοιχούν στα activities του BPEL οπότε μπορείς να σχεδιάσεις το workflow σου και μέσα από το Visual Studio, αν και μάλλον θα είναι χρησιμότερο να κάνεις import ένα έτοιμο business process. Μπορείς όμως να τροποποιήσεις το workflow προσθέτωντας τα δικά σου activities και κώδικα, π.χ. για να ορίσεις logging, tracing, επικοινωνία με βάσεις κλπ.

    Το BPEL for WF περιέχει και command-line εργαλεία για το import/export για να μπορείς να κάνεις τη μετατροπή μεταξύ bpel και xoml (το format του WF) κατά το build.


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems