Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

e-Learning Expo - 1η έκθεση για το elearning στην Ελλάδα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò yiannis_ar. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος papageorge στις 01-10-2009, 00:28. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-09-2009, 11:31 53559

    e-Learning Expo - 1η έκθεση για το elearning στην Ελλάδα

    e-Learning Expo (http://www.elearningexpo.gr)

    10 & 11 Οκτωβρίου 2009, Αίγλη Ζαππείου

     

    Η έκθεση e-Learning Expo είναι η πρώτη προσπάθεια στην Ελλάδα για την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης (e-Learning). Το διήμερο, 10 & 11 Οκτωβρίου 2009, στον πολύ όμορφο χώρο της Αίγλης Ζαπείου θα γίνουν ενδιαφέρουσες τεχνολογικές παρουσιάσεις, ανοιχτές συζητήσεις με ανταλλαγή τεχνογνωσίας, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή μαθησιακού περιεχομένου, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης

     

    Εκθέτες που δραστηριοποιούνται στη διαρκώς ανερχόμενη αγορά της ηλεκτρονικής μάθησης θα δώσουν το παρόν ώστε οι επισκέπτες (γονείς,  εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, σύμβουλοι εκπαίδευσης και κατάρτισης)  να δουν από κοντά τις νέες τάσεις της χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση.

     

    Η θεματολογία της έκθεσης είναι «Καινοτομία και Δημιουργικότητα στην Ηλεκτρονική Μάθηση» και είναι πολύ επίκαιρη αφού το 2009 είναι το Έτος Δημιουργικότητας και Καινοτομίας.

     

    Με την έκθεση ElearningExpo ενθαρρύνουμε καινοτομικές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση και δια βίου μάθηση με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των σχολικών συστημάτων και των προγραμμάτων δια βίου μάθησης της Ευρώπης  καθώς και τη στήριξη των νεαρών Ευρωπαίων που επιθυμούν να προετοιμαστούν όσο πιο άρτια γίνεται για την κοινωνία και την οικονομία του μέλλοντος.  Μέσω της καινοτομίας στο χώρο της επιμόρφωσης και κατάρτισης, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και προσωπικής αυτοβελτίωσης.

     

    Την πρώτη μέρα της έκθεσης, 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί μια διεθνής ημερίδα με θέμα «Innovation & Creativity in Elearning» με πολύ γνωστούς προσκεκλημένους ομιλητές όπως ο Brian Holmes, European Commission, o Peter Hamilton, Intel, η Demetra Katsifli, Blackboard, o Stamos Karamouzis, Regis University, ο Charalambos Vrassidas, CARDET, η Demetra Katsifli, Blackborad και ο Mike Jackson, Adayana. Χορηγός της ημερίδας είναι το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιά.

     

    Επίσης, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, θα διοργανωθεί μία δεύτερη ημερίδα σχετικά με τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα αναφορικά με την ηλεκτρονική μάθηση. Στη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας σχετικά με:

    ·         Σ1. Διασφάλιση ποιότητας και την πιστοποίηση προγραμμάτων δια βίου μάθησης

    ·         Σ2. Εκπαιδευτικό λογισμικό για τη σχολική εκπαίδευση: μαθήματα από το παρελθόν – σχέδια για το μέλλον

    ·         Σ3. Χρηματοδότηση έργων για υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης

    ·         Σ4. e-university – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

    ·         Σ5. Επιμόρφωση Επιμορφωτών Προγραμμάτων Ηλεκτρονικής Μάθησης (Train the e-tutor)

     

    Τέλος, στη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν παρουσιάσεις εργαλείων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης καθώς και διαδραστικού ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, όπως το skoool.gr, το Articulate, κ.α.

     

    Οργανωτής της έκθεσης είναι η εταιρία ITisART.Ltd (Ιnteractive Technologies for ART & Education). Η ITisART εξειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων ολοκληρωμένων Διαδραστικών Τεχνολογικών λύσεων κυρίως στους τομείς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Ηλεκτρονικής Μάθησης (e-learning) και της Ψηφιακής Τέχνης. Σημαντική βοήθεια στην διαχείριση – διοργάνωση της έκθεσης θα προσφέρει η εταιρεία E.T.S. Events & Travel Solutions Α.Ε. με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων.

     

     

    Χορηγοί της έκθεσης είναι:

     

    ·         Χρυσοί χορηγοί

    o        INTEL HELLAS, C-MEDIA

    ·         Αργυροί χορηγοί

    o        Adayana, VELLUM, Όμιλος ΑΠΟΨΗ, 01Πληροφορική

    ·         Χάλκινοι χορηγοί

    o        Microsoft, VAnnotator, SQLearn, Πανεπιστήμιο Πειραιά

     

    ·         Χορηγοί Επικοινωνίας:

    Οι Αττικές εκδόσεις, το PCMagazine, T3mag.gr, Playstation, Resellers Network, Piraeuspress, Φωνή των Πειραιωτών, capital.gr

     

    ·         Χορηγός Εντύπου Υλικού:

    o        EΚΔΟΣΕΙΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗ

     

    ·         Αιγίδες–Υποστηρικτές:

    o        Ευρωπαϊκή Ένωση «Ευρωπαϊκό Έτος Δημιουργικότητας και Καινοτομίας», ΣΕΠΒΕ, ΚΕΚ EUROTRAINING, ΕΠΥ, ΣΕΠΕ, ΕΕΕΕ, ΚΕΑΝ

     

    Θέλοντας να δώσουμε βήμα σε όλες τις δυνάμεις που εκπροσωπούν την Ηλεκτρονική Μάθηση στον Ελληνικό χώρο, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και εσείς στο μεγάλο αυτό γεγονός.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις, χορηγίες και κρατήσεις χώρων, επικοινωνήστε με τον Κο. Πέτρο Γεωργιακάκη στο [email protected] ή καλέστε στο 210 4223330 ή επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο της έκθεσης: http://www.elearningexpo.gr/.
  •  01-10-2009, 00:28 54161 σε απάντηση της 53559

    Απ: e-Learning Expo - 1η έκθεση για το elearning στην Ελλάδα

    Σας ευχαριστούμε πολύ που μας ενημερώνετε για τόσο ωραίες εκδηλώσεις!:)
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems