Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

GeorgeAtom www.atom.gr το πρόγραμμα Microsoft Register Refurbisher τώρα και στην Αθήνα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò GeorgeAtom. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος GeorgeAtom στις 27-09-2010, 03:54. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  27-09-2010, 03:54 60283

  GeorgeAtom www.atom.gr το πρόγραμμα Microsoft Register Refurbisher τώρα και στην Αθήνα

  Το atom.gr εδρεύει στην Αθήνα και είναι μια επιτυχημένη επιχείρηση που επικεντρώνεται στην προμήθεια φτηνών ποιοτικών μεταχειρισμένων προϊόντων πληροφορικής και υπηρεσιών μηχανογράφησης σε εταιρείες και πελάτες λιανικής.

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 από ανθρώπους που εργαζόντουσαν για χρόνια στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, οι ίδιοι άνθρωποι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν σε εσάς την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής χωρίς μεσάζοντες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών ήταν να οδηγήσουν την εταιρεία στη σημερινή της ανταγωνιστική θέση στην αγορά, διατηρώντας μια σταθερή ανοδική πορεία από την ημέρα της ίδρυσης της.

  Αρχικά, επικεντρωθήκαμε στις απευθείας εισαγωγές επαγγελματικού ΙΤ εξοπλισμού από την Ευρώπη και την Αμερική. Σύντομα, επεκτείναμε τις προμήθειες και από ελληνικές εταιρείες είτε αγοράζοντας stok σε πολύ χαμηλές τιμές είτε από δημοπρασίες.

  Εκτός από την προμήθεια ποιοτικού επώνυμου επαγγελματικού εξοπλισμού στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, έχουμε και την τεχνογνωσία να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης. Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στη Δομημένη Καλωδίωση (καλώδια CAT5e, CAT6) οπτικές ίνες κά. Το ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο συνεργείο μας παρέχει τις υπηρεσίες του σε πολλά είδη κτιρίων, τόσο παλαιών όσο και καινούριων, και συχνά εργάζεται ενώ το κτίριο είναι ακόμα υπό κατασκευή.

  Ως αναγνώριση των προσπαθειών μας τον Απρίλιο του 2010 γίναμε οι πρώτοι στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκαν από την Microsoft ως Registed Refurbisher.

  Ως Microsoft Registed Refurbisher έχουμε το δικαίωμα να προμηθεύουμε Microsoft licences για Windows XP και Server 2003 με τους ανακαινισμένους server και PC που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

  Η εταιρεία μας δεν είναι «συμβεβλημένη» ούτε «αποκλειστικός» αντιπρόσωπος και έτσι δεν δεσμεύεται, στη χρήση προϊόντων συγκεκριμένων κατασκευαστών. Σχέσεις "αποκλειστικότητας" μεταξύ εγκαταστάτη και προμηθευτή δεν προσφέρουν την απαραίτητη ευελιξία στην επιλογή των λύσεων που πρέπει να προταθούν στον πελάτη. Κύριο μας μέλημα είναι να ικανοποιείται ο πελάτης μας από τις τιμές και την ποιότητα της δουλειάς μας και όχι οι προμηθευτές από τον όγκο των πωλήσεων μας.

  Για τους ίδιους λόγους φροντίζουμε ώστε κάθε πώληση ή εγκατάσταση εξοπλισμού να σχεδιάζεται και να υλοποιείται με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Κύριο μας μέλημα είναι ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος όχι μόνο κατά την ολοκλήρωση του έργου αλλά για τα επόμενα χρόνια.

  Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τις σελίδες του ιστότοπου μας.

  Με εκτίμηση

  Η ομάδα του atom.gr  Microsoft Registed Refurbisher
  www.atom.gr
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems