Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

cmake project

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò vasemax. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος vasemax στις 30-01-2012, 13:13. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  30-01-2012, 13:13 69071

  cmake project

  Καλησπέρα,

  Γνωρίζω C# και θέλω να στήσω ένα υλοποιημένο opensource project που γράφτηκε σε C++. Δεν θέλω να εμβαθύνω στη C++, απλά να κατανοήσω κάποιες βασικές λειτουργίες του συγκεκριμένου project.

  Για να το στήσω, δημιουργώ σύμφωνα με τις οδηγίες τους, ένα solution με το cmake. Λάβετε υπόψη ότι έχει depedencies από Qt. Οι απορίες μου:

  1) Αναφέρουν ότι λειτουργεί σε VS2008 express. Εγώ έχω VS2010 express και από όσο ξέρω το Qt πέρυσι τέτοια εποχή είχε κάποια θέματα με το VS2010. Έχει δουλέψει κάποιος από εσάς VS2010 με Qt ή να απεγκαταστήσω και να βάλω VS2008?

  2) Στον κώδικα του opensource project βλέπω τα αρχεία κώδικα στον αντίστοιχο φάκελο src. Το cmake δημιουργεί φάκελο build με το solution που φορτώνει τα επιμέρους projects. Προφανώς έχω κάποια θέματα να λύσω ώστε να μπορεί να κάνει build, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στον Solution Explorer δεν υπάρχουν τα αρχεία κώδικα. Πως μπορώ να τα φορτώσω μέσα στο VS? Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο cmake? Αν τελικά λύσω τα θέματα του build, θα έχει εισάγει και τα αρχεία κώδικα?

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems