Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

SQL Saturday Night #18 - Working with SQL Server Data Tools

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Antonios Chatzipavlis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Antonios Chatzipavlis στις 02-02-2013, 22:29. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-02-2013, 22:29 72039

    SQL Saturday Night #18 - Working with SQL Server Data Tools

    Αρκετός καιρός έχει περάσει από το τελευταίο μας SQL Saturday Night καθώς μεσολάβησαν διάφορα γεγονότα άλλα ευχάριστα άλλα λιγότερο ευχάριστα αλλά έπρεπε να γίνουν, όλα όμως ανήκουν στο παρελθόν και προχωράμε με όρεξη στο επόμενο SQL Saturday Night.

    Σε αυτό θα γνωρίσουμε αρκετά καλά τα SQL Server Data Tools (SSDT).  Κάποιοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη παρουσίαση στο IT PRO DEV CONNECTIONS 2012, όμως το Δεκέμβριο είχαμε μια νέα έκδοση με νέα χαρακτηριστικά τα οποία και αυτά συμπεριλαμβάνονται στην παρουσίαση αυτή.

    Τα SSDT ήρθαν για να καλύψουν μια ανάγκη που υπήρχε καθώς παρέχουν ένα περιβάλλον τέτοιο μέσα από το οποίο μπορείς να κάνεις Database Development έχοντας στην διάθεση σου εργαλεία που χρησιμοποιείς για την ανάπτυξη λογισμικού μέσα από το Visual Studio. Μπορείς πλέον εύκολα να κάνεις debug τον κώδικα σου, να βγάζεις script με τις αλλαγές που έχεις μεταξύ development and production environment, να κάνεις unit test και άλλα που θα πούμε στην παρουσίαση αυτή.

    Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη παρουσίαση η οποία θα γίνει το Σάββατο 23 Φλεβάρη 2013 και στις 22:00 θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ.

    Η παρουσίαση αυτή είναι χωρίς κόστος συμμετοχής.


     


    Antonios Chatzipavlis

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems