Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

The SQLSchool Greece is officially all set as a new PASS Chapter

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Antonios Chatzipavlis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Antonios Chatzipavlis στις 14-07-2013, 15:00. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-07-2013, 15:00 73175

    The SQLSchool Greece is officially all set as a new PASS Chapter

    pass chapter Στις 10/7 μου ήρθε ένα email από τον Niko Neugebauer Community Evangelist από το PASS Headquarters που ξεκινούσε ως εξής:

    "Hi Antonios,
    Thank you for the signed Chapter Agreement. The SQLSchool Greece is officially all set as a new PASS Chapter.
    I will continue to work with you as your assigned Community Evangelist …"

    και το οποίο με έκανε αρκετά ευτυχισμένο.

    Έπειτα από μια παρατεταμένη προσπάθεια περίπου δύο χρόνων το SQL School Greece έγινε επίσημο Chapter για την Ελλάδα του SQL Pass (Professional Association for SQL Server).

    To PASS είναι ο μόνος παγκόσμιος οργανισμός αποκλειστικά για τον SQL Server και στους κόλπους του έχει σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα που ασχολούνται με τον SQL Server.

    Αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση αλλά και μια επιπλέον ευθύνη για μένα και το SQL School. Πλέον περισσότερες δράσεις θα είναι στην διάθεση μου και οι οποίες θα μου δώσουν την δυνατότητα να κάνω περισσότερα πράγματα για όσους ενδιαφέρονται για τον SQL Server.

    Περισσότερα events για τον SQL Server με περισσότερους ομιλητές Έλληνες και ξένους.

    Το PASS διοργανώνει τα γνωστά SQL Saturdays που είναι ημερίδες με τρία ή τέσσερα sessions και τα οποία είναι δωρεάν για όλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα αγαπημένα σας SQL Saturday Nights θα σταματήσουν, αντίθετα θα συνεχιστούν με την ίδια ζέση.

    Για να ενημερώνεστε όμως για όλα αυτά θα πρέπει να γραφτείτε (είναι δωρεάν) σαν μέλη τόσο στο SQL School Greece όσο και στο SQL PASS.

    Ακόμα και στην Ελλάδα του σήμερα της μιζέριας και της κρίσης μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη τουλάχιστον τεχνολογικά.

    Ευχαριστώ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που μου έχετε μέχρι τώρα δείξει και υπόσχομαι ότι όσο είμαι καλά στην υγεία μου θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω με την ίδια αγάπη και μεράκι.

    Keep Rocking with SQL Server
    /*antonch*/


    Antonios Chatzipavlis

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems