Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Όριο εκτύπωσης κουπονιού

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kostasvit. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 23-07-2014, 09:49. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-06-2014, 11:29 75510

    Όριο εκτύπωσης κουπονιού

    καλημέρα παιδιά,

    ήθελα να ρωτήσω. Έχω φτιάξει μία σελίδα κουπόνια και κατηγορίες κουπονιών. Πως θα μπορούσα να βάλω ένα όριο έτσι ώστε ο κάθε χρήστης που κάνει login να μπορεί να τυπώνει μόνο μία φορά το κουπόνι και όταν πάει να τυπώσει πάλι να του βγάζει μήνυμα;

    *και κατι άλλο, θα μπορούσα να βάλω έναν μετρητή για κάθε κουπόνι και να βλέπει ο χρήστης πόσα κουπόνια έχουν απομείνει; αν υπάρχει κάποιο παράδειγμα θα βοηθούσε.

    ευχαριστώ. 

    Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
  •  11-07-2014, 10:56 75544 σε απάντηση της 75510

    Απ: Όριο εκτύπωσης κουπονιού

    Χωρίς να ξερω λεπτομερειες για το project σου, μια ιδέα είναι κάθε φορά που εκτυπωνει να αυξάνεις έναν μετρητή. όταν είναι >1 να μην τον αφήνεις

    τώρα για το 2ο δωσε λεπτομέρειες για να σε βοηθήσει καποιος

  •  23-07-2014, 09:49 75573 σε απάντηση της 75510

    Απ: Όριο εκτύπωσης κουπονιού

    Αν χρησιμοποιείς βάση από πίσω τότε ένας ακόμα απλός πίνακας με τρία πεδία

    USERID

    BarcodeCouponID

    ItemsLeft

    θα σου κάνει την δουλειά πολύ εύκολα. Για να τον ενημερώνεις θα έχεις μια φόρμα που το μόνο που θα κάνει είναι να δέχεται ως παραμέτρους Qurey Strings UserID και BarcodeCoupon και θα εμφανίσει το κουπόνι λέγοντας στον χρήστη ότι μόλις χρησιμοποίησε το ένα από τα κουπόνια που θα έχει στην κατοχή του θα αφαιρείς το ένα από το ItemsLeft και έχει υπόλοιπο ItemsLeft.  

    Τυπώσει δεν τυπώσει ο χρήστης την σελίδα θα ξέρει ότι έχει ήδη δημιουργήσει το ένα κουπόνι. Τώρα αν μπερδευτεί μπορείς αν έχεις admin module να βάλεις μια διαχείριση αυτού του πίνακα εκεί ή και με το χεράκι να του αλλάξεις το ItemsLeft. 

    Φυσικά στον Consumer του κουπονιού πρέπει να υπάρχει έλεγχος να μην μπορεί να περάσει πολλές φορές διότι μετά δεν έχει νόημα. 


    Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems