Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα με προσθήκη References

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò yanliom. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος yanliom στις 14-11-2014, 20:52. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-11-2014, 18:37 75926

    Πρόβλημα με προσθήκη References

    Γεια σας,
     
    Αντιμετωπίζω ένα  περίεργο πρόβλημα με το Visual Studio Professional 2013 Update 3. Σε ένα νέο Javascript Project προσθέτω ένα νέο Reference και εμφανίζει το γνωστό κίτρινο εικονίδιο με το θαυμαστικό (δείτε και το screenshot)
     
     
    Από την άλλη, όταν χρησιμοποιώ sample κώδικα, τα references τα φορτώνει μια χαρά!  :-(
     
    Δοκίμασα διάφορες λύσεις που βρήκα στο ίντερνετ, όπως επανεκκίνηση του studio/υπολογιστή, απεγκατάσταση/εγκατάσταση του Studio, Διαγραφή των Environment variables που έχουν σχέση με το VS..... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!
     
    Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; 
  •  14-11-2014, 19:28 75927 σε απάντηση της 75926

    Απ: Πρόβλημα με προσθήκη References

    Οι "λύσεις" που αναφέρεις μπορούν στην καλύτερη να σου φάνε το χρόνο χωρίς να αλλάξουν τίποτε, στη χειρότερη να σου χαλάσουν τον υπολογιστή. Αν δεν βρεις πιό είναι το πρόβλημα, δεν γίνεται να το διορθώσεις.

    Πρώτον, το κίτρινο εικονίδιο δεν έρχεται μόνο του. Αν επιλέξεις το reference στο properties θα εμφανιστούν τα στοιχεία του καθώς και το path όπου βρέθηκε ή δεν βρέθηκε. Αν το reference δεν βρεθεί, το path θα είναι κενό. Τί συμβαίνει στη δική σου περίπτωση?

    Δεύτερον, προφανώς μιλάς για Windows Store app, καθώς δεν υπάρχει χύμα Javascript Application.  Έχεις επιλέξει ένα Visual C++ library, είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το προσθέσεις αυτό σε ένα Javascript app? Δεν έχω Windows 8 στη δουλειά για να το δοκιμάσω, αλλά λογικά αυτό μπορείς να το προσθέσεις μόνο σε C++ applications. Να υποθέσω ότι τα samples που έχεις δει είτε είναι C++ και περιλαμβάνουν το runtime, είτε είναι Javascript και δεν το έχουν?

    Τί προσπαθείς να βρεις σε αυτό το library? 

     


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  14-11-2014, 20:52 75928 σε απάντηση της 75927

    Απ: Πρόβλημα με προσθήκη References

    Το πρόβλημα λύθηκε. Σε ένα blog (http://rarcher.azurewebsites.net/Post/PostContent/43) βρήκα τη σημείωση πως στο Configuration Manager πρέπει να επιλέξεις συγκεκριμένη αρχιτεκτονική (δηλ. x86/x64). Μόλις επέλεξα αρχιτεκτονική, τα references προστέθηκαν κανονικά!

     Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, όντως πρόκειται για Windows Store Blank Template.. Ήθελα να προσθέσω reference στο SDK του Kinect! 

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems