Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

UrlReferrer σε navigation με Javascript

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Νατάσα Μανουσοπούλου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος anjelinio στις 18-05-2006, 17:11. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-05-2006, 10:55 12911

UrlReferrer σε navigation με Javascript

Σε μια Web form έχω ένα button το οποίο μετακινείται σε μια άλλη σελίδα με Jaνascript:

<button onclick="window.navigate('MyPage.aspx?Param=Lala')">Κάνε κάτι</button>

Όταν όμως μετακινούμαι στην MyPage.aspx ο UrlReferrer είναι κενός και δεν περιέχει την προηγούμενη σελίδα όπως θα ήθελα.

Το δοκίμασα επίσης με window.open και location.href χωρίς αποτέλεσμα.

Υπάρχει καμία ιδέα για το αν μπορώ να έχω τον UrlReferrer χωρίς postback;

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  18-05-2006, 14:04 12923 σε απάντηση της 12911

Απ: UrlReferrer σε navigation με Javascript

Έχω την εντύπωση ότι αυτό έχει να κάνει με τον browser. Σε mozilla πρέπει να παίζει κανονικά. Αν το έβαζες στο session και το ξανάπαιρνες μετά?
    Αλλιώς έχω την εντύπωση ότι αν χρησιμοποιούσες το "document.referrer" θα σε βοηθούσε.

•  18-05-2006, 14:55 12928 σε απάντηση της 12911

O UrlReferer είναι property του Request (άρα υπάρχει στο server). Είναι λογικό όταν στέλνεις το χρήστη σε άλλη σελίδα με javascript event σε button να είναι nothing ακριβώς επειδή δεν κάνεις response.redirect ή server.transfer. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το document.referrer ή το button να το κάνεις asp button και στο click event να κάνεις response.redirect
  •  18-05-2006, 15:25 12931 σε απάντηση της 12911

Συμπεράσματα:

• Όντως ο Mozilla όταν ανοίγεις μια σελίδα με window.open στέλνει τον UrlReferrer στα headers του request σωστά ενώ ο IE όχι.
    • Η μόνη λύση (δυστυχώς) είναι να το υποστώ το post και να κάνω redirect στο event του button Crying [:'(]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  18-05-2006, 17:11 12937 σε απάντηση της 12931

Κάνε Server.Transfer στο event του button, να γλυτώσεις το πέρα-δώθε ...
    Angel
    O:]
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems