Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΝΕΟΣ ΣΤΗ VISUAL C++

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò georiege. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος kxag στις 14-05-2006, 14:20. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  12-05-2006, 19:28 12608

ΝΕΟΣ ΣΤΗ VISUAL C++

Καλισπερα !

Ειμαι ασχετος  με την C++ και θελω να ξεκινισω απο καπου , αλλα δεν ξερω απο που.Εχω αρκετες γνωσεις απο Visual Basic , SQL καθως και HTML. Δοκιμασα με το Visual Studio 2005 να ξεκινισω ενα δοκιμαστικο project σε C++ αλλα δεν βγαζω ακρη. Εχει κανεις να μου προτινει καποιο βιβλιο η καποιο Help File για Console Application ?. Ευχαριστω !!

Γιώργος Μαργαρίτης

Aspx.gr
  •  14-05-2006, 14:20 12645 σε απάντηση της 12608

Απ: ΝΕΟΣ ΣΤΗ VISUAL C++

Εχοντας δουλεψει με vb6, delphi, c# , java, και vc++6.0 θα σου έλεγα ότι αν έχεις ασχοληθεί με vb 6.0 και οχι .net θα πάθεις πολιτισμικό σοκ με την vc++ Αν πάλι ήξερες vb.net το σοκ θα είναι μικρότερο αλλά και πάλι θα είναι σοκ. Η vc++ δεν είναι για να φτιάχνεις ERP προγράμματα που αγγίζουν μια βάση και κάνουν reports. Χωρίς να θέλω να υποτιμίσω τις άλλες γλώσσες τουναντίον. Απλά η vc++ σου δίνει περισσότερες επιλογές με αντάλλαγμα την πολυπολότητα. Ωστόσο με τη vc++ θα κατανοήσεις καλά τους Pointers και θα κατανοήσεις καλύτερα το stack και το heap Γενικά είναι χρήσιμη εμπειρία αλλά μη τη χρησιμοποιήσεις αν δεν την έχεις απαραίτητη ανάγκη (όπως για λόγος ταχύτητας πχ). Πάντως εμένα μου φάνηκε από vb6 σε vc++ 6.0 να πάω πιο εύκολα μέσω MFC και όχι από console αφού αυτά τα 2 μοιάζουν περισσότερο. Τώρα δε ξέρω τι ακριβώς παίζει με τη vc.net . Τώρα βιβλίο δεν έχω να σου προτίνω αλλα ελπίζω να βοήθησα
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems