Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Record sound Online with ASP.NET

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò merronvigian. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Χρήστος Γεωργακόπουλος στις 18-08-2006, 13:03. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  17-08-2006, 18:19 15688

Record sound Online with ASP.NET

Tha ithela na kano mia istoselida, opou o xristis tha boruse na ixografisi ton eafto tou online. Dld tha ithela na pataei to koubaki record pou tha vriskete sto mysite.com kai na ginete mia ixografisi ton oson exun ipothi meso tou mic tou, se arxio me format .mp3 .

Bori kanis na me voithisi?

Pos boro na kano kati tetio, as me diksi parakalo kapios mia katefthinsi..

Καραμίτσιος Κωνσταντίνος
  •  17-08-2006, 20:54 15689 σε απάντηση της 15688

Απ: Record sound Online with ASP.NET

Πφφφφ !!! τί 'πες τώρα ...

Λοιπόν, ο μόνος πιθανώς τρόπος να κάνει αυτο το πράγμα είναι με κάποιο Active X Control, γραμμένο σε VB6, VC++ ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Αυτό σε καλύπτει μόνο ως το σημείο "έχω ένα control στη σελίδα μου που μπορεί να γράψει / διαβάσει πράγματα στον τοπικό δίσκο κια να εκμεταλευθεί τα Windows πλήρως" - μετά απο αυτό θα πρέπει να γράψεις αρκετό κώδικα για να κάνεις το actual capture του ήχου σε "κάποιο" format ( αν δεν κάνω λάθος, οι Windows Media τεχνολογίες δεν βοηθάνε και πολύ όσον αφορά τα mp3 ).

Ο δρόμος θα'ναι δύσκολος, σε κάθε περίπτωση αν αποφασίσεις να γράψεις κώδικα γι' αυτό. Αν είσαι τυχερός (πολύ) ίσως βρείς κάποιο implementation στο internet, αλλά δεν θα ήμουν και πολύ αισιόδοξος φίλε μου.

Μήπως να κοιτάξεις κάποια άλλη - πιθανώς offline - λύση ?
    Angel
    O:]
  •  17-08-2006, 22:39 15690 σε απάντηση της 15688

Νομίζω ότι το flash έχει κάποιες ρυθμίσεις για μικρόφωνο και κάμερα, ίσως να υπάρχει κάποιος τρόπος από εκεί (αλλά προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί παρά ελάχιστα με αυτό).

Επίσης, κατ' αναλογία του ActiveX, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στην Java (το οποίο θα λειτουργεί και σε άλλους browsers πέραν του ανΙΕρου).

Πράγματι όμως, είναι αρκετά δύσκολη λύση, θα δυσκολευτείς αρκετά, και δύσκολα θα βρεις παραδείγματα.
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  18-08-2006, 13:03 15697 σε απάντηση της 15688

Όντως, το flash κάνει τέτοια πράγματα με τον media server από πίσω. Εδώ έχει link για κάποια sample applications που έχουν τέτοιες λειτουργίες:

http://www.adobe.com/devnet/flashmediaserver/sample_apps.html

Είχα δει παλαιότερα ένα sample application που έκανε αυτό ακριβώς που ζητάς, αλλά δεν μπορώ να το βρώ σε ξεχωριστό download, υποθέτω είναι μέσα στο πακέτο που έχει το link που σου δίνω.

Δύσκολο σε γενικές γραμμές δεν είναι, αλλά θέλει να έχεις σχετικά καλή γνώση του flash και βεβαίως bandwidth για τους χρήστες.

Χρήστος Γεωργακόπουλος
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems