Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ελληνικό .Net Web Hosting

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Άγγελος Ξυπολιάς. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος patrick στις 14-04-2005, 13:36. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-04-2005, 09:27 1613

Ελληνικό .Net Web Hosting

Κατ' αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια  στους δημιουργούς  και σε όσους συμμετέχουν σε αυτή την κοινότητα , που πραγματικά έλειπε.
    Ασχολούμε εδώ και 2 χρόνια με την ανάπτυξη Web εφαρμογών  με  .Νet  framework. Μετά από περιπλάνηση σε διάφορους hosters στο εξωτερικό για φιλοξενία των wesites μου (αφού .Net και Μs Sql Ηosting στην Ελλάδα ήταν κάτι άγνωστο και εν πολλοίς ακόμα είναι), αποφάσισα και ανέβασα δικό μου Windows 2003 Dedicated Server .
    Toν χρησιμοποιώ αποκλειστικά για .Νet hosting  και κυρίως για  δημιουργία  Portals και applications, βασισμένων στο DotNetNuke framework.
    Για να προσφέρω και εγώ κάτι στην κοινότητα, αν κάποιος από την κοινότητα  χρειάζεται δωρεάν webspace για development testing ή οτιδήποτε  άλλο, just email me.
    Φυσικά ιδέες και προτάσεις συνεργασίας  είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

www.xelixis.gr

Ευχαριστώ

Angelos Xipolias

Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  14-04-2005, 13:36 1616 σε απάντηση της 1613

Re: Ελληνικό .Net Web Hosting

agelx,

Κατ' αρχήν, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.   Το θέμα του hosting στην Ελλάδα είναι μία πονεμένη ιστορία, πόσο μάλλον για .NET εφαρμογές!  Ειδικά για να μπορέσει να σηκώσει κάποιος και portal (βασισμένο στο DotNetNuke ή αλλού), τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά με τις εταιρίες hosting!  Χρειάζονται άνθρωποι που να ξέρουν από .ΝΕΤ (όπως εσύ) για να βγάλεις άκρη...

Καλή επιτυχία και καλώς ήρθες στην κοινότητα!

Patrick
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems