Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

HttpContext.Current.Cache σε VS 2005 Beta 2

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò lakkas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος lakkas στις 25-05-2005, 11:05. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-05-2005, 15:10 2106

HttpContext.Current.Cache σε VS 2005 Beta 2

Καλημέρα.

Προχτές εγκατέστησα τοVS 2005 beta και σήμερα μετέτρεψα μία asp.net εφαρμογή που είχα στο καινούργιο format.

Τα περισσότερα δουλεύουν κανονικά, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Cache. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα (http://www.navigation.gr) έχω ένα weather control, που διαβάζει τον καιρό από το XML Feed του weather.com. Για να μην το διαβάζω κάθε φορά, το αποθηκεύω στην cache, με την εντολή:

HttpContext.Current.Cache.Insert("weather", WF),

όπου το WF είναι ένα document (χρησιμοποιώ και ένα absolute expiration policy, αλλά για λόγους απλότητας δεν το αναφέρω εδώ).

Το θέμα είναι ότι μόλις η σελίδα γίνει repost (ακόμα και στο ίδιο session), η εγγραφή στην cache έχει εξαφανιστεί! Μιας και αυτό δούλευε στο παλιό VS, προφανώς κάτι έχει αλλάξει εδώ. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ,
    Κυριάκος

•  20-05-2005, 20:33 2118 σε απάντηση της 2106

Re: HttpContext.Current.Cache σε VS 2005 Beta 2

Έχεις δηλώσει dependencies?

Αν θες, κάνε post όλη την γραμμή (με το expiration policy)

Patrick
  •  25-05-2005, 11:05 2200 σε απάντηση της 2106

Re: HttpContext.Current.Cache σε VS 2005 Beta 2

Patrick,

Σορρυ για την καθυστέρηση, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου ήρθε email με την απάντηση σου... Μάλλον δεν είχα τσεκάρει το checkbox όταν έκανα το post. Τέλος πάντων...

Όσον αφορά το θέμα μου, δεν δηλώνω καμία dependency... O κώδικας μου είναι αυτός:

Dim xmlDoc As New XmlDocument
    xmlDoc.LoadXml(str)
    'Store weather info for this region for 30 minutes in the Cache
    Cache.Insert("Attica", xmlDoc, Nothing, Now.AddMinutes(30), Cache.NoSlidingExpiration)

Ακόμα πάντως και όταν δοκίμασα σκέτο Cache.Insert("Attica", xmlDoc), πάλι η πληροφορία εξαφανιζόταν μετά από repost της σελίδας...

Κυριάκος

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems