Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προβληματική επιστροφή δεδομένων από πίνακα κατά την εκτέλεση απλού ερωτήματος SELECT * FROM tabletest

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò dtakis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Νατάσα Μανουσοπούλου στις 09-02-2007, 13:54. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-02-2007, 13:30 24733

Προβληματική επιστροφή δεδομένων από πίνακα κατά την εκτέλεση απλού ερωτήματος SELECT * FROM tabletest

Έχω έναν πίνακα tabletest με testID, name στήλες και το testID είναι PK με increment identity.

Κάνω από το management studio open table και μου φέρνει 2 αποτελέσματα.

Τρέχω το query SELECT * FROM tabletest και δεν μου επιστρέφει τίποτα παρά μόνο τα ονόματα των στηλών!

Πως είναι δυνατόν;

SELECT testID FROM tabletest επιστρέφει πάλι μόνο τη στήλη του testID κενή

Υπάρχει κάποια εξήγηση;
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  •  09-02-2007, 13:39 24739 σε απάντηση της 24733

Απ: Προβληματική επιστροφή δεδομένων από πίνακα κατά την εκτέλεση απλού ερωτήματος SELECT * FROM tabletest

Έκανα και άλλες δοκιμές με το Management Studio 2005 Express και στα messages μου επιστρέφει:
    (0 row(s) affected)

(2 row(s) affected)

Αν τις παρσάρει γιατί δεν τις φέρνει στα αποτελέσματα;;
  •  09-02-2007, 13:50 24743 σε απάντηση της 24733

Απ: Προβληματική επιστροφή δεδομένων από πίνακα κατά την εκτέλεση απλού ερωτήματος SELECT * FROM tabletest

Επειδή και το open table έχει sql με δεξί κλικ επέλεξα να μου δείξει την sql του που ήταν ίδια με την δικιά μου. Άρα το πρόβλημα ήταν ότι εγώ έκανα το ερώτημα χωρίς να έχω επιλέξει την βάση(;)
    Βέβαια αυτό δεν εξηγεί γιατί επέστρεφε όλα τα ονόματα στηλών χωρίς εγγραφές.

Πάντως με ένα use testbase; έβγαλε κανονικά αποτέλεσμα!
    Αν ξέρει κανείς γιατί επιστρέφει τα ονόματα στηλών αντί να βγάλει κανένα μήνυμα Database not selected θα είμαι ευγνώμων.
  •  09-02-2007, 13:54 24745 σε απάντηση της 24743

Έχεις φτιάξει τον πίνακα κατά λάθος και στη master (ή στην default database του χρήστη σου).

Νατάσα Μανουσοπούλου
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems