Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Update Gridview

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος netplayer στις 20-03-2007, 02:06. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-02-2007, 10:28 25570

Update Gridview

Καλημέρα σε όλους

'Εχω ένα gridview σε μία σελίδα στο οποίο εμφανίζω δύο στήλες από έναν πίνακα μου(myId Int32, html ntext). Στο SqlDataSource του έχω ορίσει το SelectCommand και το UpdateCommand με τα αντίστοιχα <asp:parameters>.

'Οταν πατάω το link EDIT αυτόματα το πεδίο html γίνεται editable και έχω δύο επιλογές : Update, Cancel

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πώς μπορώ να μεγαλώσω το size(οχι το maxlength) του editable πεδίου?

[ Μέσα σε αυτό το πεδίο φορτώνω ένα ολόκληρο html και μου είναι βαρετό κάθε φορά να κάνω copy+paste σε ένα notepad και αφού κάνω την αλλαγή, να το ξανακάνω copy μέσα στο html πεδίο  ή κατά προτίμηση αν γίνεται στο edit να μου εμφανίζει ένα textarea αντί του textbox ]

</panos>

•  20-03-2007, 02:06 26720 σε απάντηση της 25570

Απ: Update Gridview

Αν καταλαβα καλα,

μετετρεψε το column σε template και αντικατεστησε το control του EitTemplate με οτι αλλο θελεις και δωστου τις διαστασεις που θελεις.

π.χ αλλαγη διαστασεων του texbox.

• <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" >
      <Columns>
      <asp:TemplateField>
      <EditItemTemplate>
      <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" Height="363px" Width="497px"></asp:TextBox>
      </EditItemTemplate>
      </asp:TemplateField>
      <asp:CommandField ShowEditButton="True" />
      </Columns>
      </asp:GridView>

Keep Walkin\\\'

Keep Walkin\\\'
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems