Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Refresh Page - Νέα Καταχώρηση

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Scientist. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος mosxos στις 17-05-2007, 15:31. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-05-2007, 09:02 31761

Refresh Page - Νέα Καταχώρηση

καλημέρα σε όλους,

έχω φτιάξει μια σελίδα που ένας χρήστης κάνει καταχωρήσεις σε μια φόρμα. Εφόσον τα στοιχεία που καταχωρεί είναι σωστά, ο χρήστης κλικάρει στο button "Καταχώρηση" και αμέσως του εμφανίζεται ενα μήνυμα στο κάτω μέρος της φόρμας "Επιτυχής Καταχώρηση". Επειδή όμως θέλω ο χρήστης να κάνει και άλλες καταχωρήσεις και να μην βγαινει καθε φορα στο κεντρικο μενου και μετα να ξαναμπαίνει στη φόρμα, έχω βάλει και ενα button "Νέα Καταχώρηση" στο αριστερό άκρο της οθόνης, το οποίο κανει

Response.Redirect=στην ίδια σελίδα , ετσι ώστε να κανει ένα είδος refresh της σελίδας. Το θέμα μου είναι ομως οτι έχω βαλει και RegularFieldValidator και Validationsummary1 του σε κάποιο πεδίο της φόρμας (για να μη μένει άδειο). Κάθε φορά όμως που πατάω το κουμπί  "Νέα Καταχώρηση" το Validationsummary1 μενει κολλημένο στην φόρμα και τα πεδία δεν καθαρίζουν. Εχει καποιος να προτείνει κάτι;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

•  15-05-2007, 23:28 31827 σε απάντηση της 31761

Απ: Refresh Page - Νέα Καταχώρηση

Το πρόβλημά σου κατα πάσα πιθανότητα οφείλεται στο α) ότι το button κάνει postback, το οποίο βασικά δε χρειάζεται και β) οτι το συγκεκριμένο button έχει ορισμένο το attribute "Causes Validation"  σε true (αν το δείς στο designer, θα βρείς το εν λόγω attribute στα properties). Αν θέσεις την τιμή του attribute σε False θα είσαι οκ.

Αν κάνεις αυτό το  button ένα απλό html button και με javascript στο onclick του κάνεις ένα "τύποις" redirect χωρίς postback όμως νομίζω οτι θα είσαι πιο σωστός - αλλά θα σε αφήσω να βρείς μόνος σου πως μπορείς να το κάνεις αυτό, λίγη Javascript δεν έβλαψε ποτέ ένα web developer ;]

Angel
    O:]
  •  17-05-2007, 15:31 31888 σε απάντηση της 31827

Απ: Refresh Page - Νέα Καταχώρηση

Gia angelino

Θα μπορούσε στο τέλος του event στην καταχώρηση εφόσον γίνει σωστά να κάνει το εξής:

if (!Page.ClientScript.IsClientScriptBlockRegistered("submissionScript"))

{

Page.ClientScript.RegisterClientScriptBlock(GetType(), "submissionScript", "alert('Υοu have done it');\n" + "window.location = 'thesamepage.aspx';", true);

}

mosxos

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems