Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προσθήκη επιπλέον περιεχομένου στο .aspx αρχείο απο dataStream

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò zekia. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος zekia στις 24-05-2007, 14:19. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-05-2007, 21:39 32168

Προσθήκη επιπλέον περιεχομένου στο .aspx αρχείο απο dataStream

Προσπαθώ να φορτώσω επιπλέον κώδικα html ο οποίος βρίσκεται σε κάποιο dataStream στην ήδη υπάρχουσα σελίδα .aspx, κατα τη διάρκεια της εκτέλεσης.

Πχ με το πάτημα ενός button να προσθέτεται στο τέλος της σελίδας ο κώδικας του dataStream. Φυσικά ο κώδικας να εμφανίζεται μεταγλωτισμένος, δηλ το αποτέλεσμα της html μορφοποίησης όχι τα tags

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να προσανατολιστώ ως προς τις έτοιμες κλάσεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να με βοηθήσουν;

•  23-05-2007, 22:08 32172 σε απάντηση της 32168

Απ: Προσθήκη επιπλέον περιεχομένου στο .aspx αρχείο απο dataStream

Τί εννοείς datastream? Αν θέλεις να κρύψεις ή να εμφανίσεις html, το ευκολότερο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις μέσα σε ένα div με το style.display property σε false και να το αλλάξεις με Javascript κώδικα στο click του κουμπιού.

Ψάχνοντας στο MSDN βρήκα μόνο δύο αναφορές σε DataStream. Η μία αφορούσε τη J#, η άλλη το data stream που στέλνει ο SQL Server στους client. Μήπως έχεις κάτι στο μυαλό σου που δεν υπάρχει στο .NET?

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  24-05-2007, 01:10 32176 σε απάντηση της 32172

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Έκανα και γώ αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι, ή το βρήκα και δεν το αναγνώρισα.

Σαν datastream εννοώ αντικείμενο τύπου Stream, το οποίο γεμίζει δυναμικά οπότε αυτό με div-display δε νομίζω πως βολεύει. Ο κώδικας του stream δηλ δεν είναι συγκεκριμένος, είναι διαφορετικός κάθε φορά που τρέχει η σελίδα.

Eλπίζω να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι αυτά που λέω, προσπαθώ να γίνω όσο πιο κατανοητή γίνεται...:)
  •  24-05-2007, 01:33 32178 σε απάντηση της 32176

Κάτι έχεις στο μυαλό σου και μπερδεύει τα πράγματα. Γιατί χρειάζεσαι ένα stream? Από τη στιγμή που οι aspx σελίδες είναι δυναμικές, το τί θα δείξουν ορίζεται από κώδικα στο server. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Response.Write μέσα σε block <% %> στην .aspx σελίδα (όχι το code-behind) για να δημιουργήσεις δυναμικά HTML. H κλάση που χρησιμοποιείται στη Response.Write είναι η HttpResponse η οποία έχει αρκετές μεθόδους που ίσως σου χρειαστούν, όπως τη WriteFile για να στείλεις την HTML που περιέχεται σε ένα αρχείο καθώς και το Output property, το οποίο είναι ένας TextWriter στον οποίο μπορείς να γράψεις κείμενο για να περιληφθεί στο ... Output.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  24-05-2007, 14:19 32201 σε απάντηση της 32178

Τα έψαξα λίγο αυτά που μου είπες και αυτό που θέλω έγινε με την Response.Write. Μόνο που το περιεχόμενο προσθέτεται στην αρχή της σελίδας. Μπορώ με κάποια tags να ορίσω σε ποιό σημείο ακριβώς θέλω να προστεθεί περιεχόμενο;

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems