Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΕΠΕ

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò axaros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Andreas Tsouchlaris στις 30-06-2005, 09:42. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-06-2005, 15:39 2608

ΕΠΕ

ΠΑΙΔΙΑ !!!!!
    ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ !!!!!!!!!!

http://www.epe.org.gr
    Πάνος Αβραμίδης
  •  28-06-2005, 22:03 3166 σε απάντηση της 2608

Re: ΕΠΕ

Αχ, τα νιάτα! Φίλτατε Πωλητή Σαλιγκαριών, μάλλον διασπαστήκαμε, δεν ενωθήκαμε. Επιτέλους βρήκα το κουράγιο να απαντήσω στα περί ενώσεων και συλλόγων στο http://www.dotnetzone.gr/forums/ShowPost.aspx?PostID=3165#3165. Θα καταλάβεις ελπίζω ότι το θέμα με καίει αλλά "μάλλον" το βλέπω απαισιόδοξα. Crying
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  29-06-2005, 11:57 3184 σε απάντηση της 3166

Ευχαριστώ για το compliment για το νεαρό της ηλικίας μου φίλε SQL Server MVP αλλά το θέμα στην προκειμένη είναι τι θα ζητούσε κάποιος από ένα τέτοιο σύλλογο, ένωση ή ότι θες πες το ...

Το μόνο που βλέπω από τα site τους είναι η διάθεση οριοθέτησης της αυθεντίας των σε ένα ελιτιστικό μοντέλο που με αφήνει παγερά αδιάφορο ...

Αυτό το τα 'δικά μας παιδιά' εμένα τουλάχιστον μου φέρνει εμετό όχι μόνο σαν επαγγελματία αλλά και σαν πολίτη ... Και με ανυσηχεί το γεγονός ότι ακόμα και τώρα που μιλάμε αναφέρεται αυτή η έκφραση ...

Πάνος Αβραμίδης
  •  29-06-2005, 14:25 3205 σε απάντηση της 3184

Broken Heart [U] Re: ΕΠΕ

Άσε που για "αρχαίους" μαθηματικούς όπως εγώ, δεν υπάρχει πρόβλεψη...

Άρης Big Smile

Aris
  •  29-06-2005, 17:52 3214 σε απάντηση της 3205

Smile [:)] Re: ΕΠΕ

Aris wrote:

Άσε που για "αρχαίους" μαθηματικούς όπως εγώ, δεν υπάρχει πρόβλεψη...

Άρης Big Smile

Big SmileΚαι συ τέκνο μου είσαι παιδί μόνο της μάνας σου σαν και μένα;
    Πάνος Αβραμίδης
  •  30-06-2005, 09:42 3225 σε απάντηση της 2608

Το καταπληκτικότερο είναι ότι είναι έτσι στημένη η όλη "ένωση" ώστε να περιλαμβάνει τους πάντες (ακόμη και απόφοιτους ΕΑΠ) και να αποκλείει (χωρίς να φαίνεται αμέσως) τους μηχανικούς του ΕΜΠ!

Παραθέτω:

Τακτικά μέλη της Ένωσης μπορούν να γίνουν οι πτυχιούχοι και διπλωματούχοι (με βασικό πτυχίο ή δίπλωμα) τμημάτων Πληροφορικής Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.). Τα τμήματα αυτά είναι:

• Τα τμήματα "Επιστήμης Υπολογιστών", "Πληροφορικής", "Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών" και "Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων" σε Σχολές Θετικών Επιστημών.
    • Τα τμήματα "Πληροφορικής" και "Εφαρμοσμένης Πληροφορικής" σε Οικονομικά Πανεπιστήμια και Οικονομικές Σχολές
    • Τα τμήματα "Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής", "Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών", "Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων" σε Πολυτεχνεία και Πολυτεχνικές Σχολές.
    • Το τμήμα "Πληροφορικής" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Επίσης τακτικά μέλη της Ένωσης μπορούν να γίνουν οι απόφοιτοι ισοτίμων τμημάτων της αλλοδαπής που έχουν λάβει αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Πριν από 2 χρόνια είχα μια μικρή "επαφή" με τους αρμόδιους της ΕΠΕ και κατάλαβα καλά ότι οι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Δεν ξέρω αν είναι κάποια προσωπική ή "διατμηματική" κόντρα αλλά μου φαίνεται το λιγότερο γελοίο. Δεν θέλεις άτομα από ΕΜΠ; Γράψτο. Μην περιγράφεις όλα τα άλλα τμήματα με το όνομά τους για να αποκλείσεις ένα...[:#]

Andreas Tsouchlaris
    My Blog / dotNetZone.gr / autoexec.gr
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems