Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα με το deploy εφαρμογής σε φορητή συσκευή. Vs2005 & CF 2.0

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 30-05-2007, 08:34. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-05-2007, 13:23 32312

Πρόβλημα με το deploy εφαρμογής σε φορητή συσκευή. Vs2005 & CF 2.0

Είχα φτιάξει ένα project σε VS2005 και το έκανα deploy σε φορητή συσκευή κανονικά.

Τώρα που χρειάστηκε να κάνω κάποιες αλλαγές προσπαθώ να το κάνω deploy και μου κάνει deploy όλα τα DLL του Compact Framework!!!!@#%@#$ AngryAngry

Κάποια στιγμή το φορητό μένει απο storage και τζίφος.

Δεν μπορώ να κατάλάβω τι φταίει. Έχω δοκιμάσει διάφορα!
    Σημειωτέον ότι η εφαρμογή με απλο copy παίζει κανονικά στο φορητό και μέχρι πριν λίγο καιρό στο deploy μου έκανε copy μόνο τα 4 - 5 DLL που έχω κάνει reference στο project μου.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς βρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα??

Manos
  •  30-05-2007, 08:34 32328 σε απάντηση της 32312

Απ: Πρόβλημα με το deploy εφαρμογής σε φορητή συσκευή. Vs2005 & CF 2.0

Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. Είχα εγκαταστήσει στον υπολογιστή μου νεώτερη έκδοση ενός από τα DLL που χρησιμοποιώ στο Project.
    Και αντί να μου χτυπάει (στο runtime) πήγαινε να μου κάνει copy όλα τα DLL του framework στον φορητό(!!!!!).
     Εγκατέστησα τη σωστή έκδοση του DLL στο PC μου και κάνει copy πλέον μόνο τα 4 - 5 DLL που έχω κάνει reference στο project μου.

(μόνο που μου πήρε δύο μέρες για να αρχίσω να δουλεύω...Angry)
    Θα έλεγα τώρα κάτι για το intelligence του VS !@#$!@#%#$%@#$%^ αλλά σκέφτομαι να γίνω βουδιστής μοναχός και δεν πρέπει να ταράζομαι!!!!!

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems