Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πληροφορίες για online πρότζεκτ

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò marylia. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος marylia στις 23-01-2008, 18:17. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-01-2008, 18:17 39504

Πληροφορίες για online πρότζεκτ

Καλησπέρα σας. Αν και παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις εδώ και πραγματικά είναι ενδιαφέρουσες, στην πραγματικότητα τώρα έκανα εγγραφη γιατί χρειάζομαι τα "φώτα" σας. Βρίσκομαι στο τελευταίο έτος των σποδών μου και το τελικό μου πρότζεκτ θα είναι σχετικό με το web development. Με λίγα λόγια, online εφαρμογή, χρησιμοποιώντας το Visual Web Developer 2005 ή το 2008, και VB ή C#.

Αν και έχω σχετικη εμπειρία με το περιβάλλον του VS στη δημιουργία desktοp εφαγμογων, σε  web εφαρμογή δεν έχω καμία. Το ερώτημα μου στηρίζεται περισσότερο στις φάσεις "Analysis and Design" που γίνονται πριν απο το πραγματικό γράψιμο του κώδικα, εφαρμογής. Αυτές οι φάσεις είναι οι ίδιες όπως στην περίπτωση του σχεδιασμού μιας desktop εφαρμογής; Βεβαια αντιλαμβάνομαι ότι πιθανόν οι ονομασίες να είναι "Analysis and Design" αλλά μάλλον η διαδικασία δεν θα είναι η ίδια. Μήπως υπάρχουν σελίδες στο ίντερνετ που θα μπορούσαν να με καθοδηγίσουν; Ή μήπως κανένα βιβλίο που να εξιδικεύεται σε αυτό τον τομέα;

Ελπίζω να μην ακούγομαι χαζή στα αυτιά σας, και να μήν σας κούρασα, αλλά όπως ήδη θα καταλάβατε πρώτη φορά ασχολούμε με web εφαρμογή, και άν ως ιδέα μου φαντάζει αρκετά ενδιαφέρον, βρίσκομαι στο ψάξιμο του βασικού μονοπατιού για να ακολουθήσω.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems