Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Γινεται με J#?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò sony. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 25-01-2008, 11:46. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-01-2008, 09:24 39548

Γινεται με J#?

Γεια σας αγαπητοι συμφορουμιτες,

Καθως βλεπετε νεος (γραφών) εδώ αν και επι πολυ καιρο αναγνώστης...
    Εχω την επιθυμία να ασχοληθώ επιτέλους κι εγώ με το περίφημο .ΝΕΤ και συγκεκριμένα με το web κομμάτι (για αρχη)
    Κατέβασα λοιπόν το  Μicrosoft  Visual Web Developer 2008 και στην προσπάθεια μου απο κάπου να αρχισω βρήκα μερικα tutorials online...

Επειδή ομως ολα εχουν τον κωδικα είτε σε VB ή σε C# αναρωτιεμαι αν μπορεί κανεις να χρησιμοποιήσει και J# σε προγραμματισμο ASP .NET...
    ο λογος που ρωτάω είναι διοτι προέρχομαι απο JAVA και δεν έχω ασχοληθεί ποτε με VB... βέβαια νιώθω πιο ανετα με την C# αλλα και αυτη ειναι για μένα κατι νεο...

οπότε J# πιστευω θα ηταν η πιο σοφή επιλογή...(νεα και αυτή αλλα απο οτι εχω διαβασει ειναι κοντα στην JAVA)

λοιπον τι λετε; Συμβουλες; οδηγίες; ιδέες;

Ευχαριστώ προκαταβολικα και χαιρομαι που ειμαι πλεον και γω εδω...

•  25-01-2008, 09:43 39549 σε απάντηση της 39548

Απ: Γινεται με J#?

Αν δεν κάνω λάθος, η J# μας... τελείωσε στο VS2008, και η τελευταία της υλοποίηση είναι στο VS2005 με το .net framework 2.0.

Η C# πάντως είναι αρκετά κοντά στη Java και δεν θα δυσκολευτείς να τη συνηθίσεις.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  25-01-2008, 09:56 39550 σε απάντηση της 39549

Δηλαδη η J# ειναι παρελθόν;

Πριν να την μάθω και να ασχοληθω;!;! ε δεν θα το αντεξω αυτο...! χεχεχε

παει δηλαδή ή χρησιμοποιείται καπου αλλου;
  •  25-01-2008, 11:46 39556 σε απάντηση της 39550

Καλύτερα να ασχοληθείς κατευθείαν με C# γιατί τα καλούδια που κάνουν τη διαφορά από την Java εμφανίζονται εκεί, όπως το LINQ, lamda expressions, extension methods, type inferencing και πολλά ακόμα.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems