Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Αγανακτηση...!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò sony. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος sony στις 30-01-2008, 16:07. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-01-2008, 22:45 39681

Αγανακτηση...!

προσπαθώ να παιξω με 2 γλωσσες σε ενα ασπχ.

εχω γραψει λοιπον το web.config μου ως εξης:

<configuration>
      <system.web>
        <compilation>
          <codeSubDirectories>
                    <add directoryName="VBCode" />
              <add directoryName="CSCode" />
          </codeSubDirectories>
        </compilation>
      </system.web>
    </configuration>

εχω 2 φακελους κατω απο το App_Code και ολα καλα ελα ομως που μου χει σπασει τα νευρα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι και ποιο ειναι αυτο το application level που παραβιαζω...!

Παιρνω τελικα παντα αυτο το αναθεματισμενο λαθος:

Configuration Error

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: The element 'codeSubDirectories' cannot be defined below the application level.

Source Error:

Line 2:    <system.web>
    Line 3:      <compilation>
    Line 4:        <codeSubDirectories>
    Line 5:                  <add directoryName="VBCode" />
    Line 6:          		<add directoryName="CSCode" />

Source File: C:\Users\μπλαμπλαμπλαμπλα\web.config    Line: 4

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.312; ASP.NET Version:2.0.50727.833

•  29-01-2008, 22:54 39682 σε απάντηση της 39681

Απ: Αγανακτηση...!

Ε δεν ειμαστε καλα...

το δοκιμασα με το visual web developer 2008 και επαιξε

ενω με το MS expression Web Οπου και το εγραψα και μου αρεσε γιατι εφτιαξα ολοκληρο προτζεκτακι... πεταει αυτο το ερρορ...

Αγνωσται αι βουλαι του ASP.ΝΕΤ

με βλεπω λοιπον να αναπτυσσω στο ενα και να τα τρεχω απο το αλλο!

•  29-01-2008, 22:59 39683 σε απάντηση της 39682

απο την αλλη...μπας και μπερδεψα την βουρτσα;;;

ποια η διαφορα του Expression web και του Visual Web Developer 2008?

ειπαμε ειμαι ασχετος αλλα μαλλον τα εκανα κουβαρι ε;;; χεχεχε τουλαχιστον θα εκανα καποιους εκει εξω να γελασουν... οποτε δεν βαριεσαι...

για εξηγηστε βρε παιδια λιγακι γιατι καλος ο μονολογος αλλα δεν την πολυπαλευω...

που χρησιμοποιουμε το ενα και που το αλλο αφου και στα δυο μπορουμε να κανουμε web sites... ε;

•  29-01-2008, 23:00 39684 σε απάντηση της 39681

Καταρχήν, το μήνυμα λέει ότι δεν μπορείς να ορίσεις το <codeSubDirectories> σε ένα web.config το οποίο βρίσκεται σε subdirectory του application σου, μόνο στο κύριο web.config του application σου. Application level εννοεί στο application επίπεδο των folder σου.  Στο ASP.NET μπορείς να ορίσεις ξεχωριστά web.config σε κάθε folder. Τα settings που ισχύουν κάθε φορά είναι η ένωση των settings του folder,όλων των folder παραπάνω από αυτό μέχρι το root και το machine.config. Προφανώς, προσπάθησες να φτιάξεις κάποιο web.config κάτω από το root γι αυτό έχεις πρόβλημα.

Τί εννοείς πάντως, να παίξεις με 2 γλώσσες σε ένα aspx? Εννοείς μέσα σε μία aspx σελίδα? Αυτό δεν γίνεται. Η κάθε σελίδα μπορεί να γραφτεί μόνο σε μία γλώσσα. Διαφορετικές σελίδες στο ίδιο project? Αυτή η κουβέντα γίνεται αυτή ακριβώς τη στιγμή στο thread VB & C# μαζί. Εκεί ο dt008 παραπέμπει στο κατάλληλο άρθρο του MSDN που εξηγεί πως γίνεται αυτό

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  30-01-2008, 16:07 39730 σε απάντηση της 39684

φιλε παναγιωτη ευχαριστω...Ναι ετσι εγινε...

μηπως εχεις καποιο σχολιο και για την επομενη μου ερωτηση γιατι ειμαι μπερδεμενος;

ποια η διαφορα του Expression web και του Visual Web Developer 2008?

ευχαριστω
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems