Από καιρό, όποτε είχα χρόνο κάπου κάπου έριχνα ματιές σε διάφορα Third Party Αpplications για τον SQL Server. Οι απαιτήσεις μου ήταν συγκεκριμένες, ήθελα να δω το ιστορικό αλλαγών που γίνονται σε μία εγγραφή (αυτό το έκανα με άλλον τρόπο και νομίζω θα μείνω σε αυτόν), να μπορώ να βλέπω τις διαφορές που υπάρχουν σε δύο βάσεις και αν θέλω να κάνω update την βάση μου να δημιουργούνται αυτόματα τα sql scripts και τελευταίο να μπορούσα να είχα κάπου όλους τους πίνακες της βάσης μου με documentation. Όσο για τα υπόλοιπα που προσφέρονται με αφήνουν, σε αυτήν την φάση αδιάφορο μπορώ να πω.
Πρόσφατα λοιπόν έπεσα πάνω στην ApexSQL. Δεν την έχω δοκιμάσω οπότε δεν εκφέρω γνώμη, φυσικά και έχω κατεβάσει τα προγράμματά της και θα κάνω τις δοκιμές μου, αυτό που θα μπορούσα να πω είναι πως οι τιμές, κατά την γνώμη μου είναι λίγο ακριβές. Πριν λοιπόν αποφασίσω τι θα κάνω, για το αν θα πάρω μερικά από τα εργαλεία αυτά ή όχι θέλω να ρωτήσω το εξής.
Εσείς με ποια εργαλεία λύνεται τα παραπάνω θέματα, έχετε δοκιμάσει κάτι που θα μπορούσα και εγώ να δω;