Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Σύνδεση web με winform, γίνεται ?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò xioni. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος tsavos στις 06-03-2008, 11:43. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-03-2008, 17:43 40737

Σύνδεση web με winform, γίνεται ?

Η εφαρμογή μου είναι web και winform. To web κομμάτι αποτελείται από μία φόρμα που συμπληρώνει ο χρήστης και αποθηκεύει στην βάση τα στοιχεία των χρηστών.
    Το winform κομμάτι είναι : Έχω ένα windows scheduler που τρέχει κάθε 10 λεπτά ένα exe (ένα απλό winform είναι) και κάνει update τον ίδιο πίνακα με τα στοιχεία των χρηστών, με βάση κάποια κριτήρια. Πώς γίνεται τώρα να το αλλάξω αυτό τον μηχανισμό και να τρέχει συνέχεια για πάντα ?

Εύκολα αφαιρώ το scheduler ΠΩΣ όμως θα ενεργοποιηθεί το exe μόλις ο χρήστης συμπληρώσει την φόρμα από το aspx ? Γίνεται ή είναι πολυ δύσκολο?
  •  06-03-2008, 09:31 40745 σε απάντηση της 40737

Απ: Σύνδεση web με winform, γίνεται ?

Αυτό μπορεί να γίνει με την Process Class. Δηλαδή μέσα από την asp.net θα καλείς το exe.
    Προσοχή μόνο στο θέμα του security. Διότι το exe σου θα τρέχει με τα δικαιώματα του Aspnet Account.
    Π.χ αν πρέπει να γράψεις σε μια βάση πρέπει να δώσεις access δικαιώματα σε αυτόν τον χρήστη στη βάση ή να χρησιμοποιήσεις impersonation.
    Manos
  •  06-03-2008, 11:43 40749 σε απάντηση της 40737

Απ: Σύνδεση web με winform, γίνεται ?

Δεν έχω καταλάβει καλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις αλλά με triggers στην Βάση Δεδομένων δεν γίνεται ? Γιατί αναγκαία χρειάζεσαι το exe ?
    Κάνει και άλλα πράγματα εκτός από π.χ. μερικά updates στην βάση ?

Harry Tsavdaris
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems