Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Συμβατότητα σελίδων asp.net σε Safari 3.0.4

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò R@_. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nullvoid στις 22-03-2008, 12:26. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-02-2008, 15:40 39876

Συμβατότητα σελίδων asp.net σε Safari 3.0.4

Έχει δοκιμάσει κάποιος να φορτώσει στον Safari 3.0.4 ένα site ASP.NET; Η έκδοση που κατέβασα είναι beta (523.15) για Windows. Το πρόβλημα που έχω είναι με τα μενού. Συγκεκριμένα όταν βρίσκομαι πάνω από ένα menu item που έχει submenus δεν μου τα εμφανίζει ενώ όταν επιλέγω το συγκεκριμένο menu item το οποίο και αυτό έχει ένα link, ολόκληρο το μενού εξαφανίζεται και ο Safari κολλάει Sad Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν κάποιος έχει δοκιμάσει τον Safari σε apple λειτουργικό. Οι ίδιες σελίδες παίζουν χωρίς πρόβλημα τόσο σε Explorer όσο και σε Firefox. Ευχαριστώ.

•  06-02-2008, 00:09 39886 σε απάντηση της 39876

Απ: Συμβατότητα σελίδων asp.net σε Safari 3.0.4

Ο Safari μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας browser που φτιάχτηκε εν μέρει με τη λογική του IE, δηλαδή "standards? έλα μωρέ εντάξει τώρα". Βέβαια, όπως και στην περίπτωση του ΙΕ όμως, επειδή το firefox και το Opera άρχισαν να κερδίζουν δημοσιότητα και καθώς έτυχε να είναι 2 browsers οι οποίοι έδιναν κάποια σημασία στα standards (πολύ περισσότερο το Opera), έτσι και άρχισαν να γίνονται κι αυτοί compliant τμηματικά.

Αλλά ο Safari έχει δρόμο ακόμη. Έχει πάρα πολλά nuisances που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη (παρ' όλο που οι δημιουργοί της asp.net μάθανε το μάθημά τους στην έκδοση 2 και κάνουν ό,τι μπορούν για interoperability).

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο .browser αρχείο στον κατάλογο App_Browsers  (ρίξε μια ματιά εδώ για μια λύση την οποία προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει).
    Συμπληρωματικά, για να έχεις μια πιο πλήρη ιδέα για το πώς φαίνεται το application σου σε διάφορους browsers και διάφορα OSes, πήγαινε μια βόλτα στο http://browsershots.org/ .

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  15-02-2008, 11:13 40183 σε απάντηση της 39886

Έστω και καθυστερημένα, σ'ευχαριστώ για την απάντηση Smile

•  22-03-2008, 12:26 41063 σε απάντηση της 39876

εντωμεταξύ ο Safari έχει φτάσει αισίως την έκδοση 3.1 οπότε ίσως εκεί να είναι πιο στρωτά τα πράγματα;
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems