Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πως όταν κρύβω ένα textbox να κάνω βάζω τα πιο κάτω πεδία στη θέση του (shift up)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 21-05-2008, 17:09. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-05-2008, 13:12 42113

Πως όταν κρύβω ένα textbox να κάνω βάζω τα πιο κάτω πεδία στη θέση του (shift up)

έχω ένα texbox και ανάλογα τις συνθήκες θέτω visible true ή false
    Θέλω όταν δεν φαίνεται τα controls που είναι από κάτω του να τα κάνω shift up ώστε να πάρουν την θέση του

(ξέρω φαίνεται απλό Embarrassed αλλά έλα που δεν μου χρειάστηκε μέχρι σήμερα)

Manos
  •  21-05-2008, 13:19 42114 σε απάντηση της 42113

Απ: Πως όταν κρύβω ένα textbox να κάνω βάζω τα πιο κάτω πεδία στη θέση του (shift up)

Δοκίμασες να βάλεις το textbox σε panel; Και να κάνεις το panel visilble true or false.

View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  21-05-2008, 13:37 42115 σε απάντηση της 42114

Απ: Πως όταν κρύβω ένα textbox να κάνω βάζω τα πιο κάτω πεδία στη θέση του (shift up)

οκ με έπιασες!!!Big Smile
    δεν είναι textbox, είναι ένα custom control και το panel κλοτσάει. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να χρησιμοποιήσω?

Manos
  •  21-05-2008, 13:49 42116 σε απάντηση της 42115

Τι εννοείς κλοτσάει; Τι σε εμποδίζει να βαλεις το control σε update Panel; Δεν μου έρχεται κάτι άλλο απλό στο νου...

View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  21-05-2008, 17:09 42121 σε απάντηση της 42116

το κλείνω το θέμα γιατί αυτό που κάνω αποτελεί την customia της customias. Πάντως όντως για Textboxes χρησιμοποιείς το Panel και καθάρισες

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems