Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Crystal Reports 11 Tracing

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò anjelinio. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος anjelinio στις 29-07-2005, 13:51. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-07-2005, 12:46 3881

Crystal Reports 11 Tracing

Καλημέρα παιδία ...

Η καταραμένη ώρα ήρθε, που αναγκάζομαι να δώ γιατί κάποια reports μας δεν παίζουν σωστά ...

Έχω ένα report σε Crystal Reports (Web) το οποίο περιέχει και κάποια sub-reports. Και το parent & τα child reports έχουν παραμέτρους. Τώρα, όταν τρέχω το report στο server, το main report εκτελείται κανονικά, όμως τα child reports δε  μου φέρνουν καθόλου στοιχεία :(

Ανοίγοντας τον SQL Server profiler,  μπορώ να δώ τις κλήσεις στον SQL μου, μέχρι μόνο και το σημείο πρίν κληθεί το report ! Είναι δυνατόν αυτό;;;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω debug ή trace κατα την εκτέλεση του report, ή τελος πάντων κάποιος τρόπος να δώ πότε εκτελείται ένα subreport και με ποιές παραμέτρους;;;

Angel
    O:]
  •  29-07-2005, 13:51 3884 σε απάντηση της 3881

Απ:Crystal Reports 11 Tracing

Οκ, μόλις ανακάλυψα μια καγκουριά την οποία θα ζήλευε κι ο cap για επεισόδιο του Ζαχαρία ... τα πάντα εκτελούνταν σε λάθος server, γιατί κάποιος έκανε hardcode τα connection settings μέσα στον κώδικα, ενώ υπήρχαν στο Web.Config ... έστω ... τι να πεί κανείς ...

Angel
    O:]
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems